Carrièrewisselingen bij SørensenWeijers& Ko, Simmons & Simmons, JPR Advocaten

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Nienke de Jong is per 11 februari gestart bij arbeidsrechtkantoor SørensenWeijers& Ko in Rotterdam. Ook heeft Dick van Deventer per 1 maart de overstap gemaakt naar dit kantoor gemaakt.

Per 1 mei wordt Hidde Koenraad partner bij Simmons & Simmons in de Intellectual Property groep in Amsterdam. Koenraad heeft zowel nationaal als internationaal ruime ervaring opgebouwd met procederen en adviseren op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht.

Per 1 april 2013 is Luuk van Kreij, advocaat bouw- en aanbestedingsrecht, werkzaam bij JPR Advocaten te Deventer. Met zijn aanstelling versterkt het in Oost-Nederland gevestigde advocatenkantoor haar specialisme op het gebied van het aanbestedingsrecht.

Redmar Wolf, verbonden aan Baker & McKenzie Amsterdam, is per 1 maart benoemd tot bijzonder hoogleraar indirecte belastingen aan de rechtenfaculteit van de Vrije Universiteit vanwege de Stichting Het Vrije Universiteitsfonds. Wolf gaat zich in zijn onderzoek en onderwijs richten op indirecte belastingen en dan met name de btw.

Pieter Kuypers is met ingang van 1 februari benoemd tot bijzonder hoogleraar Europees en nationaal aanbestedingsrecht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Met ingang van 1 maart is Henk Brat als partner verbonden aan LEXSIGMA Advocaten in Amsterdam. Met Brat is ook zijn medewerkster Monique Aykaz overgestapt naar LEXSIGMA Advocaten.
Daarnaast is Chris van Balen per 26 maart 2013 overgestapt naar LEXSIGMA Advocaten. Chris versterkt de snelgroeiende zorgsectie van LEXSIGMA. Chris begon in 2009 als advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn waarna hij overstapte naar een Utrechts kantoor. Chris van Balen houdt zich bezig met de gezondheidszorg in brede zin en het farmaceutisch recht, waaronder de registratie en vergoeding van geneesmiddelen.

Advocaat-belastingadviseur Gesina van de Wetering is 1 maart begonnen als partner bij het Amsterdamse kantoor Van Campen Liem.

Lokke Moerel, partner bij De Brauw Blackstone Westbroek, werd op 1 maart benoemd tot hoogleraar Global ICT Law aan het Tilburg Institute for Law, Technology and Society (TILT), onderdeel van de Universiteit van Tilburg.

Annika Blanke is per 1 februari in dienst getreden als advocaat bij Palthe Oberman in Amsterdam. Eerder werkte zij bij Van Doorne advocaten.

Six Advocaten te Amsterdam is per 1 maart uitgebreid met Fabian Horsting en Lasse van Waegeningh. Horsting is gespecialiseerd in vastgoedrecht. Hiervoor werkte hij bij Lexence en DLA Piper. Van Waegeningh is eveneens gespecialiseerd in vastgoedrecht. Hij was hiervoor werkzaam bij Lexence en Hogan Lovells.

Ingrid Roodenburg is per 1 maart aangetreden in de nieuwe functie van kantoordirecteur bij Boot Advocaten in Amsterdam. Zij heeft ruime integrale managementervaring, affiniteit met het werkveld van de zakelijke dienstverlening en een commerciële en bedrijfskundige achtergrond.

Paula Boshouwers heeft als mediationadvocaat de overstap gemaakt naar ReulingSchutte. Van 2002 tot 2012 werkte ze bij Van Doorne Advocaten en Notarissen (ondernemingsrecht, arbeidsrecht, gezondheidszorg), als advocaat en later ook als mediator. Boshouwers legt zich bij ReulingSchutte volledig toe op zakelijke mediations in arbeidsgerelateerde geschillen (werkgever-werknemer, ziekte, re-integratie)

Harro Schulz (42) is per 1 januari benoemd tot shareholder / partner bij Greenberg Traurig. Schulz is sinds 1 mei 2010 werkzaam bij Greenberg Traurig als advocaat en richt zich in zijn praktijk op fusies en overnames, private equity en venture capital, reorganisaties en corporate litigation.

Per 1 maart is Frank Oostlander gestart als partner bij Griph law & tax. Frank is gespecialiseerd in huur- en bouwrecht en in aanbestedingsrecht. Hij is de derde partner die zich aansluit bij het Griph-model waarbij ervaren advocaten en fiscalisten zich als zelfstandige kunnen aansluiten onder de vleugels van Griph. Frank komt van TeekensKarstens.

Simmons & Simmons heeft Rezah Stegeman per 1 mei 2013 benoemd tot partner in Amsterdam. Rezah is afkomstig van Clifford Chance en is gespecialiseerd in advisering op het gebied van financieel toezichtsrecht en derivatentransacties.

Per 2 april 2013 opent FDJ Advocaten haar deuren. De naamgevers starten een in het vastgoedrecht gespecialiseerd (niche)kantoor in Den Haag. De oprichters zijn Martijn Fleers, Tom van Dijk en Eelco de Jongh. Zij zijn afkomstig van gerenommeerde advocatenkantoren en hebben een grote expertise opgebouwd in het vastgoedrecht.

Mr. E.H. (Eva) Schijven-Bours is vanaf 4 april 2013 partner bij De Boorder Schoots Familierechtadvocaten. Zij is een zeer ervaren registermediator en (overleg) scheidingsadvocaat. Als partner gaat zij leiding geven aan de per die datum geopende nieuwe vestiging van het kantoor in Arnhem.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven