Carrièrewisselingen bij Stijl advocaten, Van Doorne, Sterc

Delen:

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Thom GrootMet ingang van 1 juli 2016 is Thom Groot als advocaat verbonden aan Stijl advocaten te Amsterdam. Hij is werkzaam in de bestuursrechtelijke en Europeesrechtelijke vastgoedpraktijk en beschikt over expertise in het ruimtelijk bestuursrecht. Hiervoor werkte hij onder meer bij de Raad van State.

Sjoerd Kamerbeek wordt senior medewerker bij Van Doorne en zal versneld de procedure doorlopen om partner te worden. Kamerbeek is advocaat bij het team Proces- en verzekeringsrecht.
Partners Paul Witteveen, Pieter van Regteren Altena, Hermine ten Haaft en Evert Wiggers hebben afscheid genomen van Van Doorne vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Van Regteren Altena, Ten Haaft en Wiggers blijven als adviseur verbonden aan kantoor. Witteveen zet zijn loopbaan als advocaat voort en gaat een nieuwe uitdaging aan bij Boontje advocaten.

Marijke JongsteMarijke Jongste (35) is per 1 juli overgestapt naar Sterc in Amsterdam. Met haar komst wordt het team van arbeidsrechtspecialisten versterkt. Jongste was werkzaam bij Van Oosten advocaten. Naast haar werk als advocaat is Marijke Jongste bestuurslid van de vereniging Jonge Ondernemende Advocaten Amsterdam.

Per 1 juli is Jorn van Steenis (42) gestart als Principal Regulatory Consultant bij het internationale advocatenkantoor Bird & Bird. Van Steenis gaat zich richten op het verder uitbouwen van de regulatory consultancy praktijk met een nationaal en internationaal team van regulatory consultants binnen de Tech & Comms sector van Bird & Bird. Hiervoor was hij werkzaam bij Vodafone.

Dries BeljonAdvocaat Dries Beljon heeft LEAN Lawyers opgericht. Hij komt als advocaat/associate partner bij Van Diepen Van der Kroef advocaten vandaan.

Arnold GeldermanArnold Gelderman versterkt sinds 1 juli de sectie Bouw & Aanbestedingsrecht van KienhuisHoving. Hiervoor werkte hij als advocaat Europees Recht bij Menzis en Nysingh advocaten en notarissen. Hij heeft als specialisatiegebied aanbestedingsrecht.

Op 1 juli zijn Johannes de Jong en Geoffrey Beurskens begonnen bij Osborne Clarke. De Jong stapte over van de AFM en is gestart als Head of Financial Regulatory Practice in Amsterdam. Hij richt zich vooral op payment services en Fintech en crowdfunding. Associate Beurskens is afkomstig van Bird & Bird en versterkt het Corporate team, waarbij hij zich in het bijzonder richt op Venture Capital en Private Equity transacties.

Ady van NieuwenhuizenAdy van Nieuwenhuizen (34) heeft zich per 1 juli als advocaat aangesloten bij advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals. Van Nieuwenhuizen is afkomstig van Ploum Lodder Princen en voegt haar specialisatie digital media, marketing, e-commerce, privacy en new technologies toe aan de sectie Intellectueel Eigendom van het Rotterdamse kantoor.

Erwin Bos is op 1 juli als partner toegetreden tot Simmons & Simmons LLP. Hij maakt deel uit van de Financial Markets praktijkgroep en gaat daarbinnen het banking & restructuring team versterken, kantoor Amsterdam.  Hij is afkomstig van Clifford Chance, waar hij de rol van Counsel vervulde.

Rebecca de VriesRebecca de Vries begon 1 juni als advocaat personen- en familierecht bij Van Veen Advocaten in Ede. Hiervoor was zij werkzaam bij Gresnigt & Van Kippersluis. De Vries is voorzitter van de sectie personen- en familierecht.

Joost van Ladesteijn (34) is per 1 juli benoemd tot partner van HVG. Van Ladesteijn is gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Ruben WiegerinkRuben Wiegerink is sinds 1 juni als partner verbonden aan Van der Feltz advocaten in Den Haag. Hij is cassatieadvocaat en specialist op alle terreinen van het belasting- en onteigeningsrecht. Hiervoor was Ruben in deze rechtsgebieden werkzaam bij Pels Rijcken.

CORP. Advocaten heeft per 1 juni twee nieuwe medewerkers aangetrokken. Maurits van Zoest is werkzaam in de ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Hij adviseert en procedeert onder meer in aandeelhouders- en overnamegeschillen en bestuurdersaansprakelijkheidskwesties. Van Zoest was hiervoor werkzaam bij Loyens & Loeff. Claire van Zwam versterkt het M&A / private equity team. Zij adviseert in transacties op het gebied van fusies en overnames, private equity en joint ventures. Van Zwam was voorheen werkzaam bij Baker & McKenzie.

Rowena van den BoogertRowena van den Boogert trad op 1 juni als advocaat in dienst bij Eldermans|Geerts in Zeist. Hiervoor was zij werkzaam bij KienLegal B.V. Daar heeft zij zich volledig toegelegd op het gezondheidsrecht.

Sinds 1 juni is Liselotte Verdoorn als advocaat verbonden aan de sectie arbeidsrecht van Labré advocaten. Zij adviseert en procedeert over de vele onderwerpen die het arbeidsrecht rijk is, zoals ontslag, ziekte en re-integratie, reorganisaties en arbeidsvoorwaarden. Zij staat zowel werknemers als nationale en internationale ondernemingen bij.

Martha PasterkampMartha Pasterkamp trad op 1 juni als advocaat in dienst bij Lexence en versterkt daarmee het team vastgoedontwikkeling & transacties. Ze is gespecialiseerd in het bouw- en aanbestedingsrecht. Hiervoor was Pasterkamp verbonden aan Simmons & Simmons.

Marlijne Olthoff-WorstFamilierechtkantoor SmeetsGijbels heeft haar team uitgebreid met drie advocaten. Per 1 mei 2016 is Marlijne Olthoff-Worst (32) gestart als advocaat-medewerker bij de vestiging in Amsterdam. Marlijne adviseert en procedeert over de meest uiteenlopende familierechtelijke kwesties en is hiervoor werkzaam geweest bij Van Oosten Advocaten en NautaDutilh N.V. te Amsterdam. Noedeng Yeh (27) is per 1 mei 2016 in dienst getreden van SmeetsGijbels en Tatjana Janssen (27) maakte op 1 april 2016 de overstap naar SmeetsGijbels. Noedeng Yeh en Tatjana Janssen zijn als advocaat werkzaam vanuit de vestiging in Rotterdam. De praktijk van Noedeng en Tatjana richt zich op alle onderdelen van het personen- en familierecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven