Carrièrewisselingen bij Straatman Koster, Pels Rijcken, Wijn & Stael Advocaten

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Per 11 januari 2016 is Edwin Nijhof als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Eerder was hij werkzaam te Den Haag op de sectie vastgoed van Wessel, Tideman & Sassen en als cassatieadvocaat bij Ekelmans & Meijer. Edwin is gespecialiseerd in het huurrecht.

Allard KnookAllard Knook, specialist op het gebied van staatssteunrecht voor decentrale overheden, maakte onlangs de overstap van CMS naar Pels Rijcken.

Shanna DerksenOp 1 januari 2016 is mr. Shanna Derksen in dienst getreden als advocaat vastgoedrecht bij Wijn & Stael Advocaten in Utrecht. Haar ervaring en expertise in het rechtsgebied leiden tot een verdere versterking van de vastgoedsectie van het kantoor.

Charlotte KrulsCharlotte Kruls is recent toegetreden tot ISLEGAL. Zij is gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren bedrijfsjuristen, advocaten en notarissen voor vaste en tijdelijke functies. Hiervoor was zij werkzaam bij Simmons & Simmons in de functie van HR Advisor/ Recruiter.

Machteld ReichmannOp 1 januari 2016 is Mr. Machteld Reichmann toegetreden tot de nieuwe maatschap Van Beekhof Bouma Reichmann. Met de toetreding van de ervaren familierechtadvocaat en mediator Mr. Reichmann verandert de naam van Van Beekhof Bouma Weenink in Van Beekhof Bouma Reichmann familierechtadvocaten en mediators (VBBR Advocaten), gevestigd in Amsterdam. Mr. Weenink heeft per eind december 2015 de maatschap verlaten. Mr. Reichmann is de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest in Leiden.

Thijs KelderThijs Kelder is per 1 januari jl. benoemd tot partner bij het in financieel-economisch strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Sjöcrona Van Stigt. “Ik leg mij daar sinds mijn beëdiging in 2006 toe op economische en bedrijfsgerelateerde strafzaken, alsmede strafcassaties.”

Peter Habraken (Houthoff Buruma) en Sjoerd Rutten (Simmons & Simmons) beginnen, na beiden meer dan een decennium als partner verbonden te zijn geweest aan een groot kantoor, op 1 februari een eigen kantoor: HabrakenRutten, gevestigd in Rotterdam.
Gerard ’t Hart en Henk Raven (beiden Houthoff Buruma) sluiten zich als partner bij hen aan.

Met ingang van 1 januari 2016 heeft Kennedy Van der Laan haar advocaten Bart-Adriaan de Ruijter, Christien Wildeman, Floor Veltman en Otto Sleeking benoemd tot counsel.

Hogan Lovells heeft Carlijn van Rest (37) en Maarten Schellingerhout (38) benoemd tot counsel. Aafke Pronk (31) is benoemd tot senior medewerker. Carlijn werkt sinds 2010 jaar bij kantoor en is specialist op het gebied van Financial Service Litigation. Aafke heeft zich gespecialiseerd in Corporate/M&A en Private Equity en werkt ruim twee jaar bij Hogan Lovells Amsterdam. Maarten is zijn loopbaan begonnen bij Freshfields Bruckhaus Deringer. De afgelopen vier jaar is hij werkzaam geweest op het gebied van Private Equity fondsen en co-investeringen bij PGGM Investments in Zeist. Hij zal zich binnen het corporate team van Hogan Lovells richten op Nederlandse institutionele beleggers.

Angela SluijsAngela Sluijs maakt per 1 februari deel uit van de maatschap van Chambers advocaten in Den Haag. Zij is gespecialiseerd in familierecht en erfrecht en is tevens vFAS en geregisteerd Mfn mediator. Sluijs is afkomstig van Geelkereken Linskens advocaten

Gerbrand SchrickxGerbrand Schrickx is donderdag 7 januari door de Rechtbank Den Haag beëdigd tot notaris te Den Haag. Gerbrand is reeds partner bij Buren N.V., een kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs.

Perry WillardPerry Willard, advocaat en aandeelhouder van ons kantoor, gaat Poelmann van den Broek na 22 jaar per 1 juli 2016 verlaten. Perry ziet grote kansen in de procesfinanciering en wil hier graag mee aan de slag. Omdat het niet te combineren is met zijn huidige praktijk en werkzaamheden als advocaat, heeft Perry ervoor gekozen om per 1 januari 2016 uit te treden als aandeelhouder.

Marie-José van der Heijden (32) is per 6 januari 2016 in dienst getreden als associate bij Greenberg Traurig Amsterdam. Zij is gepromoveerd aan Tilburg University, was universitair docent en heeft brede ervaring in ondernemingsrecht, Europees recht en corporate governance. Marie-José heeft zich verder toegelegd op Anglo-Amerikaans financieel recht en was eerder werkzaam bij De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam.

Peter ValterPeter Valter (1969) is per 1 januari 2016 als Corporate Legal Counsel in dienst getreden bij KLM Royal Duth Airlines. Hij versterkt het Legal department en is afkomstig van Fokker Services B.V., onderdeel van de Fokker Technologies Holding.

Oscar HoefnagelsOscar Hoefnagels is met ingang van 3 december 2015 benoemd tot notaris te Amsterdam en per diezelfde datum toegetreden als partner van Simmons & Simmons LLP. De praktijk van Oscar richt zich op fusies & overnames, private equity investeringen en herstructureringen.

Met ingang van 1 november 2015 is Kika Kaldenbach (1974) als partner werkzaam bij LWYRS advocaten arbeidsrecht. Zij is afkomstig van Griph law & tax. LWYRS is gespecialiseerd in arbeidsrecht.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven