Carrièrewisselingen bij Wijn & Stael Advocaten, CLINT | Littler, Corten De Geer Advocaten

Delen:

Hieronder een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de (web)redactie zijn binnengekomen.

Frederique ShekelPer 1 september is FREDERIQUE SHEKEL in dienst getreden als advocaat-medewerker commerciële contracten bij Wijn & Stael Advocaten in Utrecht. Shekel gaat de commerciële-contractenpraktijk van verder uitbouwen. Ze is afkomstig van Jones Day.

Anneke Pelser–StekelenburgANNEKE PELSER–STEKELENBURG is per 1 september overgestapt naar het arbeidsrechtnichekantoor CLINT | Littler als senior medewerker. Voor haar indiensttreding was ze onder meer werkzaam als advocaat bij Heussen Advocaten en Notarissen. Haar praktijk omvat alle aspecten van het arbeidsrecht.

Per 1 september hebben vanState-partners ROLAND MANS en TIJN VAN KAMP zich aangesloten bij Corten De Geer Advocaten, nichekantoor op het gebied van vastgoed in Amsterdam-Noord. Mans gespecialiseerd in omgevingsrecht en algemeen bestuursrecht,  Van Kamp in bouwrecht.

Ton BendermacherTON BENDERMACHER is per 1 september benoemd tot of counsel bij de groep Customs, International Trade & Regulatory van Kneppelhout & Korthals Advocaten in Rotterdam. Voorheen was hij senior tax manager bij Meijburg & Co.

INAN AKDENIZ en LENNAERT DE JONG hebben zich per 1 september als respectievelijk partner en senior medewerker aangesloten bij Heron Legal. Akdeniz is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames en De Jong voert een brede arbeidsrechtelijke praktijk. Beiden waren voorheen werkzaam bij AKD.

TAHIR BODHA en BJÖRN DE SMIT zijn bij Marxman Advocaten in Amersfoort in dienst getreden. Bodha maakt deel uit van de sectie Intellectueel Eigendom, Privacy, Dataprotectie & ICT, De Smit versterkt de sectie Vastgoed & Overheid.

Job van der PolOsborne Clarke Amsterdam heeft fiscalist JOB VAN DER POL aangetrokken om de fiscale praktijkgroep te versterken. Van der Pol komt van Freshfields en zal als partner en Head of Tax leiding geven aan het Nederlandse fiscale team.

JOYCE BOONSTRA-VERHAERT heeft in Amsterdam haar eigen kantoor opgezet: BijzonderStrafrecht Advocatuur. Hiervoor was ze (bijzonder) strafrechtadvocaat bij JahaeRaymakers.

Alexander BriejerALEXANDER BRIEJER is per 1 september begonnen als advocaat-medewerker bij Florent. Briejer houdt zich bezig met diverse arbeidsrechtelijke vraagstukke,n waarover hij zowel adviseert als procedeert. Eerder werkte hij  bij ABN AMRO en Kneppelhout & Korthals.

Heleen Wessel-KrijgerHELEEN WESSEL-KRIJGER is per 1 augustus als senior advocaat in dienst getreden bij Poelmann van den Broek in Nijmegen. Ze werkte sinds 2005 bij Advocatenkantoor DKA, met als specialisatie ondernemingsrecht.

Boonk Van Leeuwen Advocaten in Rotterdam heeft YNKE OOIJKAAS aangetrokken. Zij is gespecialiseerd in de binnenvaart en is afkomstig van VANDIJK Advocaten.

Hekkelman Advocaten heeft per 1 augustus ANDRÉ VAN DEN BRAND benoemd tot partner. Hij heeft een brede omgevingsrechtelijke advies- en procespraktijk met een focus op ruimtelijke ordening en milieu. Op 1 september is arbeidsrechtadvocaat GEEKE HISSINK is gestart bij Hekkelman. De focus in haar praktijk ligt op ambtenarenrecht en pensioenrecht. Hissink is afkomstig van Dirkzwager.

SONJA VAN DER KAMP is met teamgenoten ANIQUE BERGERS en NIELS VAN TAMELEN per 1 september  overgestapt van Dentons Boekel naar het kantoor van Gijs Heutink Advocaten. Het team is gespecialiseerd in civiel vastgoed, commercieel huurrecht en retail. Van der Kamp is toegetreden tot de maatschap, Bergers en Van Tamelen zijn senior associate.

Suzanne ZuidamMet ingang van 1 september is SUZANNE ZUIDAM als advocaat verbonden aan Stijl Advocaten in Amsterdam. Zuidam is werkzaam in de civiele vastgoedpraktijk.

Notaris ANNEMIEKE WESSELS versterkt de praktijkgroep Vastgoed van Loyens & Loeff. Ze heeft ervaring op het gebied van  vastgoedprojectontwikkeling en vastgoedtransacties. Hiervoor was Wessels verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek.

Pauline van AardenneSinds 1 juli is PAULINE VAN AARDENNE werkzaam als advocaat-medewerker bij nichekantoor Van der Feltz advocaten in Den Haag. Zij komt van Loyens & Loeff. Van Aardenne is gespecialiseerd in het milieurecht en ruimtelijk bestuursrecht.

COEN THOMAS is per 1 september toegetreden tot de Projects & Real Estate-praktijk van Allen & Overy Amsterdam. Hij werkte hiervoor bij Shell International en is gespecialiseerd in aanbestedings-, huur- en bouwrecht, en alle contracten die nodig zijn bij de realisatie en exploitatie van grote (bouw)projecten.

Renate Vink-DijkstraPer 1 september is RENATE VINK-DIJKSTRA begonnen als teamleider van het WOR-team bij De Clercq Advocaten Notariaat. Ze is gespecialiseerd in arbeids- en medezeggenschapsrecht. Ze is afkomstig van HVG Law, maar werkte eerder al negen jaar bij De Clercq.

Eversheds Sutherland heeft ERIC BERGAMIN aangetrokken als hoofd van de pensioenafdeling in Nederland. Hij neemt pensioenspecialisten Marthe van den Broek en Arjan van ’t Zelfde van Bergamin Pensioenrechtadvies mee. Verder heeft Eversheds Sutherland het vastgoedteam versterkt met partner Natascha Geraedts.

Marlies van EckMARLIES VAN ECK is haar eigen onderneming gestart op het gebied van AI en recht: Marlies van Eck advies | training | onderzoek. Daarnaast is zij docent bij eLaw van Universiteit Leiden. Zij is afkomstig van de Belastingdienst en promoveerde dit jaar.

MARC DE WERD (1962) is benoemd tot hoogleraar Rechtspleging aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij combineert zijn hoogleraarschap met de functie van senior raadsheer in de Centrale Raad van Beroep.

Met ingang van 1 september is Dirkzwager advocaten & notarissen uitgebreid met een nieuw expertise: fiscaal advies. Een grote groep fiscaal experts die in de Oosterbeekse vestiging van Loyens & Loeff werkzaam waren, brengen hun deskundigheid en ervaring mee naar Dirkzwager.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven