Carrièrewisselingen Linklaters, Staatman Koster, KienhuisHoving

Delen:

Deze week weer een overzicht van binnengekomen carrièrewisselingen bij o.a. Linklaters, Staatman Koster en KienhuisHoving.

Vincent GerlachDe arbeidsrechtpraktijk van Linklaters Amsterdam wordt verder uitgebreid met de komst van advocaat Vincent Gerlach. Gerlach is per 1 april 2011 in dienst getreden en is afkomstig van Stibbe. Vincent Gerlach specialiseert zich in de pensioen- en arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames, reorganisaties, in bestuurdersbeloningen, (collectieve) ontslagen, vakbondsgeschillen en ondernemingsraden.

Per 1 april 2011 heeft Joost Hoekstra de overstap gemaakt naar Straatman Koster Advocaten. Joost is gespecialiseerd in het adviseren en procederen over grondverwerving (Wvg, onteigening), omgevingsrecht en bodemverontreiniging. Ook redigeert hij contracten met de overheid, waaronder omtrent grondexploitaties. Tot zijn overstap was Joost werkzaam bij AKD.

Edwin SchotanusKienhuisHoving advocaten en notarissen maakt bekend dat er wederom een ervaren specialist is aangetrokken. Per 1 april 2011 is Edwin Schotanus toegetreden als partner (aandeelhouder). Edwin werkte tot voor kort bij Van Doorne (advocaten, notarissen en fiscalisten) in Amsterdam en is gespecialiseerd op het gebied van het Europese en het Nederlandse mededingingsrecht. Edwin heeft zich gespecialiseerd op de toepassing van het mededingingsrecht in de gezondheidszorg.

Michael DekkersMichael Dekkers is per 1 april jl. in dienst getreden en is daarmee de 37e advocaat bij Smithuijsen Winters & De Vries Advocaten in Haarlem en Hoofddorp. Michael Dekkers, die op 27 april in Haarlem wordt beëdigd, zal een algemene praktijk voeren die met name op het ondernemingsrecht is gericht. Daarnaast zijn het insolventierecht en letselschade voor hem bijzondere aandachtsterreinen.

Marjolein DriessenMarjolein Driessen is op 1 april 2011 als advocaat/partner intellectuele eigendom en reclamerecht toegetreden tot Legaltree. Voorheen werkte zij als advocaat bij Leijnse Artz.

Jona Kan is per 1 april 2011 benoemd als Director & Legal Counsel voor Solveigh Greater China. Jona was voorheen als advocaat werkzaam binnen de transactiepraktijk en het China Team van advocatenkantoor Houthoff Buruma. Jona’s benoeming past binnen de uitbreidingsstrategie van Solveigh in China, vanwaar hij zal werken op het kantoor in Hong Kong.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven