Cécile Schobben naar Stibbe

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Cécile Schobben

Cécile Schobben is per 1 mei 2020 begonnen als Chief Operating Officer (COO) bij Stibbe in Amsterdam. Daarvoor werkte Cécile als Bestuurder bij Dirkzwager legal & tax.

Cécile Schobben heeft ruime ervaring als bestuurder. Zo was zij voor haar benoeming bij Stibbe lid van het dagelijks bestuur van Dirkzwager Legal & Tax en Kennedy Van der Laan. Daarvoor bekleedde zij verschillende (management)functies bij Wolters Kluwer en ABN AMRO. In haar nieuwe functie wordt zij verantwoordelijk voor onder meer de business services organisatie van Stibbe en het verder implementeren van de strategie van Stibbe.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top