Clarity International – Lissabon 12, 13 en 14 oktober 2010

Delen:

Congres voor Heldere Juridische Communicatie

Voor experts in begrijpelijke taal, informatie ontwerpers, onderzoekers, deskundigen in gebruiksvriendelijkheid en innovatieve juristen.

Werkt u als jurist in een organisatie waarin vernieuwing van publiekscommunicatie op de agenda staat? Of staat u open voor een nieuw juridisch carrierepad? Of wilt u gewoon eens zien hoe verfrissend een internationaal juridisch congres is? Dan is dit een ideale en efficiente investering om te horen en te zien wat er internationaal op dit gebied in beweging is. Verder is het een gelegenheid om waardevolle contacten te leggen: een ontmoeting met toegankelijke, creatieve en intelligente juristen die van harte openstaan voor uitwisseling van ideeen, contacten, projecten en dergelijke.

Ik heb drie jaar geleden een vergelijkbaar congres bijgewoond in Amsterdam en heb hier de basis gelegd voor een aantal boeiende professionele vriendschappen.

Het programma staat nu vast: 90 sprekers uit 22 landen

zie www.clarity2010.com en http://centerforplainlanguage.wordpress.com/2010/09/10/clarity-2010-conference-lisbon-portugal/

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven