Clifford Chance opent kantoor in Kiev

Clifford Chance heeft maandag een nieuw kantoor in Kiev geopend. Door de opening van dit kantoor kan de reeds toonaangevende juridische praktijk aan de toenemende vraag naar juridische diensten van internationale en nationale cliënten  in Oekraïne voldoen.

Nick Fletcher, eerder managing partner van kantoor Warschau,  gaat leiding geven aan het nieuwe kantoor. Nick zal ook de corporate M&A praktijk in Oekraïne aansturen. Er zullen in eerste instantie 20 advocaten werkzaam zijn in Kiev, waaronder Olexiy Soshenko (counsel en hoofd van de banking en finance praktijk), Tomasz Stasiak (counsel en hoofd van de real estate praktijk) en een team van advocaten dat van kantoor Warschau naar Kiev zal verhuizen.

Het kantoor zal zich vooral richten op M&A en corporate, banking en project finance, capital markets en real estate. In de toekomst wordt verwacht dat er op meer gebieden advies kan worden verleend aan cliënten in de regio.

Michael Cuthbert, managing partner van de regio Centraal en Oost-Europa, verklaarde: "We hebben jarenlang multinationals, financiële instituten en locale ondernemingen in Oekraïne geadviseerd over de mogelijkheden en uitdagingen die de snel veranderende Centraal en Oost-Europese markt biedt. Ons nieuwe kantoor in Kiev zal voortbouwen op onze gevestigde aanwezigheid en ons in staat stellen bestaande relaties met regionale cliënten te versterken. Het biedt ons de mogelijkheid onze internationale cliënten optimaal te bedienen wanneer ze zich in deze nieuwe en uitdagende markt begeven."

Nick Fletcher, managing partner in Kiev, zegt: "Oekraïne is gezien de geografische ligging tussen West en Oost-Europa, het enorme marktpotentieel en de recente toetreding tot de Wereldhandelsorganisatie een van de meest veelbelovende landen met betrekking tot nieuwe investeringen. Aangezien Oekraïne het op een na grootste land van Europa is en qua populatie op de zesde plaats staat, wordt het land meer en meer een centrum voor financiële activiteiten. Ons besluit er een nieuw kantoor te openen is vooral een reactie op marktontwikkelingen en onze toewijding om aan de verwachtingen van onze cliënten te voldoen."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven