Daan de Snoo nieuwe directeur NMI

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Daan de Snoo, voormalig hoofd communicatie/rechtspraktijk bij het bureau van de Nederlandse Orde van Advocaten, is per 1 december 2007 werkzaam als directeur van het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

Daan de Snoo.jpgDe Snoo is de opvolger van R. Kootker, die sinds 1 mei interim directeur van het NMI was. De Snoo was binnen het bureau onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse kwaliteits- en serviceprogramma’s. Ook speelde hij een belangrijke rol bij de oprichting van de Geschillencommissie Advocatuur, waarbij thans 3760 advocaten zijn aangesloten.

Bron: Nederlandse Orde van Advocaten

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Gemeente Pijnacker-Nootdorp zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top