Dé Bedrijfsjurist en dé Manager Juridische Zaken van 2007 zijn..

Op donderdag 15 november 2006 zijn tijdens het Symposium ‘Grenzeloos veelzijdig, persoonlijk in perspectief’ de winnaars bekendgemaakt van de verkiezing Bedrijfsjurist en Manager Juridische Zaken van 2007.

De onafhankelijke deskundige jury koos uiteindelijk de Bedrijfsjurist en Manager Juridische Zaken 2007: Dhr. mr. Guido Dierick (De Manager Juridische Zaken 2007) en Dhr. mr. Bert de Jonge (De Bedrijfsjurist van het Jaar 2007). Guido Dierick is werkzaam als bedrijfsjurist bij Essent en Bert de Jonge is General Counsel bij NXP Semiconductors

De uitreiking vond plaats tijdens een symposium over de ontwikkeling van de bedrijfsjuridische functie en de rol van de bedrijfsjurist én manager juridische zaken.

Vorig jaar koos de onafhankelijke deskundige jury na een strenge selectie en spannende finale uiteindelijk als de meest toonaangevende en trendsettende Bedrijfsjurist en Manager Juridische Zaken 2006: Edwin Herskovic (De Manager Juridische Zaken 2006) en Lourens Hogenbirk (De Bedrijfsjurist van het Jaar 2006).

Er zijn tijdens deze middag ook foto’s gemaakt die terug zijn te zien op de netwerkpagina van Mr. Online.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Gerelateerd}
{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven