‘De Burcht’ en ARAG gaan samenwerking aan

De ARAG rechtsbijstandsportefeuille van AssuradeurenGilde en N.V. Verzekering Maatschappij De Burcht ('De Burcht') hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de duur van drie jaar.

Delen:

Staand van links naar rechts: Dik Wegen ('De Burcht'), Carola Wijkamp (ARAG), Jan Gerbers ('De Burcht'), Frank Rensen en Nicole Houben (ARAG). Zittend van links naar rechts: Wilfred ten Caat ('De Burcht') en Marc van Erven (ARAG)

“Met dit samenwerkingsverband bundelen twee partijen de krachten om een gezamenlijke uitdaging aan te gaan”, stelt Marc van Erven, CEO bij ARAG SE Nederland. “De visie van ‘De Burcht’ komt dan ook overeen met die van ARAG, namelijk de dienstverlening en klant centraal stellen om zo het recht toegankelijk te maken voor iedereen.”

“Binnen onze Certe Groep werken we via ons volmachtbedrijf AssuradeurenGilde al jarenlang samen met ARAG. Wij zijn ervan overtuigd dat een vernieuwd partnership met ARAG via onze verzekeraar De Burcht een nieuwe impuls geeft aan onze gezamenlijke klantbediening, door meer maatwerkmogelijkheden vanuit De Burcht te combineren met de vertrouwde, accurate juridische dienstverlening van ARAG. Een mooie vervolgstap in de vernieuwing en verduurzaming van onze klantrelaties”, aldus bestuurder Dik Wegen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven