Zakennieuws

De Clercq Advocaten Notariaat biedt hulp met Juridische Corona Helpdesk

ZN_200403_helpdesk_Depositphotos_49858481_s-2019

De Clercq Advocaten Notariaat heeft een juridische coronahelpdesk opgezet voor relaties, ondernemers en werknemers.

Direct nadat half maart de eerste maatregelen bekend werden gemaakt, richtte De Clercq Advocaten Notariaat een Juridische Corona Helpdesk op. “Deze helpdesk voor relaties, ondernemers en werknemers wordt bestormd door mails, chats en telefoontjes”, vertelt het kantoor. “Met inmiddels bijna veertig artikelen en de zeer uitgebreide Q&A over uiteenlopende onderwerpen zoals de NOW, het onderwijs, privacy en overmacht is veel informatie beschikbaar binnen de helpdesk. Ook wordt van de chatfunctie gretig gebruik gemaakt, inmiddels zijn honderden vragen gesteld.”

Toch blijven er bijzonder veel vervolgvragen van onzekere ondernemers, bedrijven en werknemers, zo merkt het kantoor. Ook veel van zzp’ers, medewerkers in de flexibele schil, culturele instellingen en kleine ondernemers, die zich anders niet zo snel tot advocaten zouden wenden. De Clercq wisselt met vragenstellers van gedachten om kosteloos een eerste antwoord te kunnen formuleren. “Wij zien dat als onze bescheiden bijdrage aan de rampzalige situatie, en als opdracht voor ons maatschappelijk betrokken kantoor.”

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures