De genomineerden ‘Patroon van het Jaar’ 2021 zijn bekend

Stagiaires en medewerkers (1e, 2e of 3e jaars) hebben wederom met enthousiasme hun patroon genomineerd via de website www.patroonvanhetjaar.nl. Inmiddels zijn er drie patroons geselecteerd die in aanmerking komen voor de titel 'Patroon van het jaar 2021'.

Delen:

(foto: Depositphotos-Iqoncept)

De genomineerden zijn (in alfabetische volgorde): Frans Baars, Oudegracht Advocaten & Mediators in Alkmaar, Vincent van den Bos, DVAN Advocaten in Rotterdam en Mariska Nijenhof-Wolters, Van Benthem & Keulen Advocaten in Utrecht.

De genomineerde kandidaten zullen zich op 27 oktober a.s. presenteren aan de jury. Op basis van de nominatie en het gesprek met de patroons, selecteert de jury de winnaar voor de verkiezing Patroon van het Jaar 2021. De Patroon van het Jaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 5 november a.s. tijdens het Jonge Balie Congres.

Wat maakt iemand een goede patroon?

Een goede patroon beschikt over een groot aantal vaardigheden en competenties. Naast uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden is het vermogen om adequaat feedback te geven onontbeerlijk. De patroon is integer, stressbestendig en toont betrokkenheid bij de beroepsopleiding van de stagiaire. Vanzelfsprekend heeft een goede patroon een eigen beeld over de inhoudelijke ontwikkeling van het vak en de ontwikkeling van de stagiaire tot een goede advocaat.

De jury

De volledige jury bestaat uit:
– Christ’l Dullaert, juryvoorzitter en directeur Le Tableau BV te Amsterdam
– Monique van de Griendt, directeur Dialogue te Bussum
– Jan Frederik Schnitzler, Deken van de Orde van Advocaten Oost-Brabant en advocaat Schaeken & Schnitzler te Eersel
– S. Kaak, partner Ventoux Advocaten te Utrecht
– Mareine Callemeijn, winnaar Patroon van het Jaar 2020 en advocaat bij Boels Zanders Advocaten te Maastricht
– F.A.M. ten Broeke, voorzitter Stichting Jonge Balie Nederland en advocaat Labré Advocaten te Amsterdam
– Jeroen Schipperen, voorzitter De Jonge Balie Zeeland-West-Brabant en advocaat bij Rijpaert & Peeters advocaten te Oosterhout
– Lennart Mensonides, voorzitter De Twentsche Jonge Balie en advocaat bij Damsté advocaten – notarissen te Enschede

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven