Dijkstra Voermans breidt Fusie & Overname- en Personen- & Familierecht praktijk uit

Delen:

Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat breidt haar Fusies & Overname- en Personen- & Familierechtpraktijk uit met de komst van respectievelijk Tom van Dijk en Elize Putters-van Veen.

‘Ondanks de sombere economische ontwikkelingen en vooruitzichten ontwikkelt Dijkstra Voermans zich positief. De optimale prijs-kwaliteitverhouding van onze dienstverlening en de pragmatische en no-nonsense instelling van onze professionals worden door de markt als zeer prettig ervaren en dat leidt tot groei’, aldus Kees Branderhorst, kantoordirecteur.

Tom gaat zich vanuit de Rotterdamse vestiging van Dijkstra Voermans voornamelijk bezighouden met de advisering en begeleiding van uiteenlopende fusies en overnames. Daarnaast gaat hij een actieve rol spelen in de groeiende Geschillen & Procedurespraktijk.

Vanuit de Utrechtse vestiging gaat Elize ondernemers adviseren en begeleiden bij vraagstukken en procedures aangaande echtscheidingen, alimentatie- en omgangskwesties en de verdeling van zowel zakelijk- als privévermogen.

Na zijn studie heeft Tom ervaring opgedaan op het F&O vlak bij NautaDutilh waar hij vanaf 2007 werkzaam is geweest. Daarnaast is hij sinds vorig jaar als penningmeester verbonden aan de Stichting Jonge Balie Nederland.

Elize is voor haar komst bij Dijkstra Voermans werkzaam geweest bij ondermeer Degenaar Hoogendam Colombijn Advocaten waar zij zich, naast het personen- en familierecht, ook heeft gespecialiseerd in het huur- en arbeidsrecht.

Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat is een middelgroot advocaten- en notariskantoor met circa 55 advocaten en (kandidaat-)notarissen. Vanuit kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht biedt Dijkstra Voermans een compleet pakket van juridische diensten, aan met name MKB bedrijven en instellingen. Dijkstra Voermans heeft een strategische samenwerking met BDO.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven