Drie nieuwe Managing Associates voor Linklaters Amsterdam

Carolien Lode, Jos van Boeijen en Jill Reijnen Husagic zijn benoemd tot Managing Associate binnen respectievelijk de praktijkgroepen notarieel ondernemingsrecht en arbeidsrecht van Linklaters Amsterdam.

Delen:

Jan Willem de Boer, Managing Partner Linklaters Amsterdam: “Carolien, Jos en Jill hebben zich ontwikkeld tot zeer capabele en deskundige juridische adviseurs binnen hun vakgebied. Linklaters is verheugd om dit toptalent door te laten groeien en daarmee tevens onze ondernemingsrecht- en arbeidsrechtpraktijk te versterken.”

Carolien Lode (30) startte haar carrière bij Linklaters in 2016 en is als kandidaat-notaris binnen de notariële ondernemingsrechtpraktijk nauw betrokken bij de advisering van internationale cliënten bij grensoverschrijdende transacties, herstructureringen, fusies en afsplitsingen alsmede verscheidene corporate governance vraagstukken. Sinds september 2021 is Carolien op secondment bij het Mainstream Corporate team van Linklaters in Londen waar zij zich onder meer focust op advisering van beursgenoteerde vennootschappen. Onlangs adviseerde Carolien CarNext bij de carve-out van leasemaatschappij LeasePlan en Twitter bij het verwerven van 100% van de aandelen in het Nederlandse Revue Holding B.V.

Jos van Boeijen (31) maakte in 2018 de overstap naar Linklaters ter uitbreiding van het team van (kandidaat-) notarissen onder leiding van Guido Portier (Partner) en heeft sindsdien een belangrijke bijdrage geleverd aan de versterking en verdere uitbouw van onze notariële ondernemingsrechtpraktijk. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van fusies en overnames, (grensoverschrijdende) herstructureringen en beursgerelateerde transacties, waaronder SPACs. Jos heeft onder meer Unilever geassisteerd bij de grensoverschrijdende fusie met Unilever PLC en bij de verkoop van de thee-divisie aan CVC. Tevens adviseerde hij DELA bij de overname van Yarden.

Jill Reijnen Husagic (30) startte haar carrière als advocaat bij Linklaters in 2016. Zij heeft sindsdien bijgedragen aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de arbeidsrechtpraktijk en heeft ruime ervaring op dit gebied. Jill adviseert cliënten op het gebied van arbeidsrecht in high profile transacties en arbeidsrechtelijke zaken, onder andere met betrekking tot ondernemingsraden, overgang van onderneming, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en individuele en collectieve ontslagen. Recent adviseerde Jill een private equity fonds bij de arbeidsrechtelijke onderdelen van de overname van Philips’ Domestic Appliances Divisie en Unilever bij de arbeidsrechtelijke onderdelen van de verkoop van de thee-divisie aan CVC.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven