Eerste Mr.-rally groot succes

Delen:

Ruim 30 equipes namen deel aan de eerste Mr.-rally afgelopen zaterdag. Dankzij het schitterende weer en het enthousiasme van de deelnemers werd het een onvergetelijke dag. De mooiste auto’s waren uit het vet gehaald door de deelnemers. Klassiekers, old-timers, young-timers, fijne cabrio’s, een Smart en een keurige V70 waren onder de aanwezige bolides.

Speciale gast was de Zimbabwaanse advocaat Alec Muchadehama die in april van dit jaar de eerste Lawyers for Layers Award had ontvangen. Lawyers for Lawyers was het goede doel van deze dag.

Vanaf het startpunt, de Witte Bergen, begaven de 30 equipes zich naar de Orangerie in Doorn via een ‘balletje pijltje’-rit, een fotorit en een kaartrit. Het parcours riep in velen de meest elementaire kinderachtigheid op, in pogingen de concurrentie de verkeerde kant op te sturen. In Doorn werd een kopje thee gedronken, waarna hetzelfde schema zich weer voltrok richting start- en eindpunt.

De prijsuitreiking volgde, plus de overhandiging van een enveloppe met inhoud aan Lawyers for Lawyers-directeur Adrie van de Streek. Getuige de vele positieve reacties van alle deelnemers zal volgend jaar zeker een nieuwe editie plaatsvinden. Mede dankzij de vlekkeloze organisatie van Rally Masters onder leiding van Lodewijk Beijst verwachten we dan minimaal een dubbel aantal deelnemers.

De winnaars waren: Tourklassement: 1e prijs: Eindhoven Lightning (Sandra Schutte en Marcel van den Eijnden in een BMW 125i cabrio); 2e prijs: CMS (Stephanie Dekker en José Jochemsen in een Smart); 3e prijs: Hammerstein Advocaten (Oscar Hammerstein en Kay Roderburg in een Bentley Armage). Sportklassement: 1e prijs: Certa Legal (Albert Oegema en Ernst-Paul Pandelitschka in een Ford Mustang); 2e prijs: Holla Alpha (Maarten en Peter Letschert in een BMW Z1); 3e prijs: Kalff Katz (Steven Kalff en Jan Lammers in een Porsche Cayman S.)

mr-rally

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven