ENVIR opent kantoor in Leeuwarden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Envir Advocaten

ENVIR Advocaten breidt uit met een vestiging in Leeuwarden. Daarmee speelt ENVIR in op de toenemende vraag naar juridische ondersteuning rondom de circulaire economie en verduurzaming in Noord-Nederland.

ENVIR Advocaten is het eerste uitsluitend in bestuursrecht en omgevingsrecht gespecialiseerde advocatenkantoor dat vanuit de Randstad een vestiging opent in Noord-Nederland. Volgens Derek Sietses (1990), die leiding gaat geven aan het in het centrum van Leeuwarden gevestigde kantoor, is dit een logische stap: “De discussies rondom de energietransitie en verduurzaming worden voor een belangrijk deel gevoerd in de Randstad, maar projecten als wind- en zonneparken worden vaak gerealiseerd in Noord-Nederland. ENVIR speelt als eerste kantoor uit de Randstad in op de toenemende vraag naar gespecialiseerd juridisch advies die hiermee samenhangt. Met een kantoor in Leeuwarden kunnen we noordelijke overheden en bedrijven hoogwaardig juridisch advies bieden, mét kennis van de lokale markt en regio.”

Marieke Kaajan, een van de oprichters en partner van ENVIR Advocaten: “Ons kantoor heeft in vijf jaar een solide positie opgebouwd in het bestuursrecht en het omgevingsrecht. Onze praktijk groeit snel en we hebben al langer de ambitie om een vestiging in Noord-Nederland te openen. Derek is niet alleen een uitstekende advocaat, maar hij kent de noordelijke regio als getogen Fries als geen ander. We zijn dan ook heel blij met zijn komst.”

Over ENVIR Advocaten

ENVIR Advocaten is gespecialiseerd in het algemeen bestuursrecht, waaronder het bestuursprocesrecht, en heeft een bijzondere focus op het omgevingsrecht en het natuurbeschermingsrecht. ENVIR Advocaten is in 2014 opgericht door Marieke Kaajan en Fleur Onrust, bestaat uit vijf partners en heeft een vestiging in Amsterdam en in Leeuwarden.

Vindt er binnen uw kantoor een belangrijke verandering plaats, of gaat uw kantoor iets bijzonders of anderszins meldenswaardig doen? Mail ons op zakennieuws@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top