Feestelijke opening Zwolse kantoor Nysingh advocaten en notarissen

De burgemeester van Zwolle, Peter Snijders, heeft het nieuwe kantoor van Nysingh advocaten en notarissen geopend. "Wil je tot de beste juridische dienstverleners van Nederland horen, dan hoort daar een locatie op topniveau bij", zegt het kantoor.

Delen:

Sinds september zit het Zwolse kantoor van Nysingh advocaten en notarissen op het Business Park Zwolle. Dat werd op 15 oktober 2021 gevierd met een feestelijke opening door Peter Snijders, de burgemeester van Zwolle, en Allard Bekius, lid raad van bestuur bij Nysingh.

“Met deze verhuizing versterkt Nysingh haar groei-ambitie waarin samenwerken het speerpunt is”, legt het kantoor uit. “Bij de afwerking en inrichting is veelal gekozen voor duurzame oplossingen, zoals  bamboe in plaats hout. Tevens is er gebruik gemaakt van materialen die al gebruikt of herbruikbaar zijn en zijn er keuzes gemaakt die een gezond klimaat voor de werknemers ondersteunen.”

“Ondanks de coronamaatregelen, konden de verbouwing en verhuizing toch doorgang vinden. Vandaag werd hier samen met cliënten op geproost. De herhuisvesting was nodig om verder te kunnen en ook het moderne werkgeverschap te bestendigen voor de toekomst. Werken bij Nysingh vereist dat men vaak geconcentreerd en met de nodige privacy kan werken. Maar ook dat collega’s en cliënten elkaar kunnen ontmoeten om samen te werken. Hier is in de inrichting optimaal aandacht aan gegeven door besloten werkplekken af te wisselen met open ruimtes en gezellige zitjes. ‘Thuiskomen bij Nysingh’ zowel voor medewerkers als voor cliënten.”

‘’Het is mooi om in de (bijna) vierde economische regio van Nederland te wonen, te werken en leven. Dit pand straalt dit heel erg uit. Letterlijk en figuurlijk werkt Nysingh op topniveau in een groene en een duurzame omgeving die helemaal past bij Zwolle’’, aldus burgemeester Snijders.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven