Fusie van Borg Advocaten en Van Till advocaten

Delen:

2019-12-09_fusie

Borg Advocaten uit Bussum en Van Till advocaten uit Amsterdam gaan vanaf 1 januari 2020 samen verder, en wel onder de naam Van Till advocaten in Amsterdam. “De fusie betekent concreet dat we onze gezamenlijke klanten juridisch breder én gespecialiseerder kunnen bijstaan”, zegt Pieter Huisman, oprichter en managing partner van Borg.

Van Till advocaten beschikt straks over bijna twintig advocaten, onder meer werkzaam in het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, en bestuurs(straf)recht. “Het fusiekantoor wordt letterlijk een one-stop-shop. De specialisaties van de  advocaten van Borg zijn een perfecte aanvulling op de huidige dienstverlening van Van Till advocaten. Niet alleen vanuit praktisch oogpunt, maar ook juridisch gezien is dat beslist een winstpunt voor onze cliënten”, legt Lex de Jager, partner en oprichter van Van Till advocaten, uit.

Waar de fusie niets aan verandert, is de persoonlijke benadering van klanten, aldus Van Till advocaten. Voor beide kantoren een cruciaal punt. “We maken ons sterk voor het mkb, VvE’s, overheden en enkele zeer grote ondernemingen en blijven een middelgroot advocatenkantoor. Wij kennen onze cliënten en onze jongere medewerkers worden stevig en enthousiast opgeleid. Juist uit die hoek kwam het initiatief tot samengaan, dus ook voor de lange termijn hebben wij onze zaken zo goed voor elkaar.”

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven