Gratis chatten met de advocaat

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

PBsneldesk beeldmerk fcEven snel chatten of bellen met de advocaat of notaris: dat kan sinds 1 februari bij PlasBossinade. En deze sneldesk blijkt ook te voorzien in de behoefte van de cliënt. “We hebben tientallen contacten gehad via onze sneldesk,” zegt marketing- en communicatieadviseur Frouke van Laar van het Groningse advocaten- en notarissenkantoor. 

De werkwijze van de PB sneldesk is simpel: de klant stelt zijn vraag via de chat of de telefoon en hij krijgt direct antwoord van een advocaat of notaris. De klant kan vrijblijvend sparren zonder dat de teller begint te lopen. Bij ingewikkelde zaken wordt de klant doorverbonden met een specialist binnen kantoor. Is die er niet, dan wordt de klant binnen 24 uur teruggebeld of -gemaild. Het gratis adviescontact duurt tien minuten. “Wie dan nader advies wil, wordt uiteraard verder geholpen,” zegt Van Laar. “Dat is niet meer gratis, en dat wordt afgestemd met de cliënt.” PlasBossinade heeft dagelijks tien tot twintig juristen klaar zitten om vragen te beantwoorden.

Met deze dienst richt het kantoor zich vooral op de zakelijke markt, maar als er particulieren bellen over onderwerpen die PlasBossinade behandelt, worden die ook geholpen. Frouke van Laar kan nog niet zeggen of de sneldesk al concrete zaken heeft opgeleverd. “Er zijn wel gesprekken gaande.”

Met de sneldesk wil PlasBossinade opvallen in een markt waar niet alleen de kwaliteit telt. “Communicatie en snelheid zijn steeds belangrijker,” vindt managing partner Jan Leo de Hoop. “We willen graag dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. De PB sneldesk geeft de klant meer toegang tot onze juridische kennis. Als je belt of chat krijg je bij PlasBossinade geen antwoord van de jongste bediende, maar juist van ervaren mensen die snel en direct antwoord kunnen geven op vragen.”

Cliënten van de PB sneldesk kunnen ook profiteren van kennisevents en de nieuwsbrief Legal Links.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top