Gratis juridisch inloopspreekuur Kerckhoffs Advocaten scoort hoog

Delen:

Met een 9,1 als rapportcijfer is Kerckhoffs Advocaten uit Heerlen (en gevestigd in Maastricht) het advocatenkantoor met de hoogste klanttevredenheid onder de bezoekers van hun gratis juridisch inloopspreekuur in 2019. Dit blijkt uit de advocatenmonitor van het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten dat de meting continu uitvoert op 90 locaties door heel Nederland onder de deelnemende advocatenkantoren.

Het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten heeft het afgelopen jaar onder circa 20.000 rechtzoekenden een klanttevredenheidenquête gehouden naar de bevindingen van het gratis juridisch inloopspreekuur. Onder de circa 2.400 deelnemers van de enquête bleek Kerckhoffs Advocaten met de locatie in Heerlen het best te scoren op algemene tevredenheid.

Het onderzoek is uniek want hoewel klanttevredenheidsonderzoeken frequent voorkomen in de branche geven de resultaten van dit onderzoek goed weer hoe klantvriendelijk de deelnemende advocatenkantoren aan de voordeur zijn. Niet altijd leidt het bezoek van het gratis inloopspreekuur door een rechtzoekende immers tot een zaak. Valérie Kerkchoffs is daarom blij met de uitkomst van het onderzoek: “Ook een goed geholpen, niet-betalende klant kan een goede ambassadeur worden of zich opnieuw melden als nieuwe (wel betaalde) juridische hulpverlening gewenst is. Wij zijn daarom trots op dit rapportcijfer van onze klanten.’ Verder hechten wij waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, door – naast de door ons (voornamelijk) gevoerde commerciële praktijk – een bijdrage te leveren aan de sociale advocatuur.”

Het Landelijk Netwerk Gratis Inloopspreekuur Advocaten is eind 2011 opgericht door advocaten bij advocatenkantoor Vallenduuk uit Haarlem in samenwerking met topmarketeer Maurice de Jager. De website wordt maandelijks door tienduizenden rechtzoekenden bezocht en er zijn meer dan 75 kantoren aangesloten die op 90 locaties door heel Nederland een gratis inloopspreekuur houden. Op dit moment heeft het netwerk nog plaats voor kantoren uit onder andere: Almelo, Amersfoort, Arnhem, Den Helder, Delft, Dordrecht, Groningen, Nijmegen, Tilburg, Zaandam, Zeist, Zutphen en Zwolle.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven