Groei voor kantoren Aruba, Bonaire en St. Maarten

Delen:

De grootste kantoren in Aruba, Bonaire en St. Maarten zijn allemaal gegroeid. In Curaçao daarentegen is het aantal advocaten bij de meeste grote kantoren afgenomen of gelijk gebleven. Dat valt op te maken uit de top 10 van advocatenkantoren die de juridische website Dutch Caribbean Legal Portal (DCLP) heeft gepubliceerd voor Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

In Aruba is het aantal advocaten bij de meeste kantoren stabiel gebleven. Een uitzondering is HBN Law, dat het afgelopen jaar twee nieuwe advocaten aan het team heeft toegevoegd. Met een team van acht advocaten behouden ze hun eerste plaats in de top 10 van Aruba.

Het grootste kantoor van de Caribische regio als geheel blijft VanEpsKunnemanVanDoorne. Het aantal advocaten van VanEpsKunnemanVanDoorne is iets gekrompen, maar met 22 advocaten blijft het kantoor toch de grootste in Curaçao. Op de tweede plaats volgt HBN Law, met 16 advocaten. Het totaal aantal advocaten op het eiland is gegroeid van 185 naar ruim 200. Deze toename is vooral te danken aan de kleine kantoren, waarvan de meerderheid minimaal één nieuwe advocaat aan hun team toevoegde.

DCLP stelt jaarlijks rankings samen voor de jurisdicties van de Nederlandse Cariben en Suriname, gebaseerd op het aantal advocaten werkzaam bij de kantoren (exclusief belastingadviseurs, notarissen en paralegals).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven