Grootste advocatenkantoor Koeweit tekent samenwerkingsovereenkomst met Andersen Global

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Advocatenkantoor Koeweit tekent samenwerkingsovereenkomst met Andersen Global

Andersen Global heeft een samenwerkingsovereenkomst  getekend met het grootste advocatenkantoor van Koeweit, Al Khebra. De toevoeging van Al Khebra markeert het 50e land met een rechtspraktijk onder de aangesloten en samenwerkende bedrijven van Andersen Global. Andersen Global telt bijna 400 professionals in 10 landen en meer dan 20 locaties in het Midden-Oosten.

Al Khebra, gevestigd in Koeweit Stad, staat onder leiding van oprichter en beherend vennoot Osama A Al-Abdul Jaleel. De bijna vijftig juridische en fiscale professionals en vijf vennoten van Al Khebra bieden tal van juridische diensten door het hele Midden-Oosten. De juridische praktijkgebieden van het kantoor bestrijken corporate en commercieel, M&A, private equity, partnerships, belasting, onroerend goed, banking en finance, venture capital, investeringen, herstructurering en arbeidsparticipatie.

“We kijken naar de toekomst als een breed canvas voor de eindeloze mogelijkheden van ons kantoor om te groeien en het voortouw te trekken in de regio. In samenwerking met het team van Andersen Global kunnen onze cliënten er zeker van zijn dat we de meest naadloze, professionele en vernieuwende juridische en commerciële oplossingen zullen blijven bieden”, zei Osama.

“Het Midden-Oosten heeft aanzienlijke groeimogelijkheden en is ontzettend interessant voor ons en onze uitbreiding”, zei Mark Vorsatz, bestuursvoorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “De toevoeging van een bedrijf met de kwaliteit en omvang van Al Khebra helpt ons om Andersen Global consequent als ‘best in class’ te positioneren – in iedere regio ter wereld.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top