Harm Heynen en Remco Rosbeek nieuwe managing partners bij Boels Zanders

Delen:

Harm Heynen en Remco Rosbeek zijn benoemd tot managing partners van Boels Zanders en vormen nu samen met Johan Verhagen het dagelijks bestuur.

Harm Heynen (42) is huurrechtspecialist en partner in de vastgoedpraktijk van Boels Zanders. Hij zal binnen het bestuur de rol van voorzitter op zich nemen. Remco Rosbeek (49) is als partner ondernemingsrecht verantwoordelijk voor de financierings- en zekerhedenpraktijk van Boels Zanders.

Beide managing partners zullen samen met huidig financieel directeur Johan Verhagen het dagelijks bestuur van Boels Zanders vormen. Zij volgen Andries Houtakkers en Jeroen Oehlen op. Andries Houtakkers is recent benoemd als wethouder in Sittard-Geleen en partner ondernemingsrecht Jeroen Oehlen zal zich weer volledig toeleggen op zijn praktijk. Algemeen directeur Chantal van Oijen heeft haar opdracht om daarvoor het fundament te leggen volbracht en gaat zich nu richten op een nieuwe uitdaging buiten het kantoor.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven