Hogan Lovells verovert plek op allereerste WeWork EMEA-panel

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Als preferred partner gaat Hogan Lovells nauw samenwerken met WeWork, het baanbrekende wereldwijde bedrijf op het gebied van het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en exploiteren van werkplekken, in de volgende fase van de ontwikkeling van het bedrijf.

Hogan Lovells zal WeWork ondersteunen bij strategische keuzes en projecten, die in potentie grote impact op het bedrijf kunnen hebben. WeWork is aanwezig in 111 steden en 29 landen, met meer dan 527.000 leden wereldwijd, waarvan 40% zakelijke klanten zijn.

Het Hogan Lovells-team wordt geleid door Charles Brasted (partner en Head of Public Law & Policy – London), Joke Bodewits (partner, Privacy and Cybersecurity – Amsterdam), Nicholas Roberts (partner, Real Estate – Londen), Sabine Reimann (partner, Real Estate – Düsseldorf) en Olivia Vice (senior medewerker, Real Estate – Londen). Charles Brasted, partner en Head of Public Law & Policy bij Hogan Lovells, merkte op: “WeWork is een droomcliënt voor ons, een echte pionier die grenzen verlegt. Wij kijken ernaar uit ze beter te leren kennen en hopen dit uit te kunnen dragen met onze diepgaande kennis en brede, wereldwijde ervaring en hen te ondersteunen in de volgende fase van hun ontwikkeling.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top