Holla Poelman Van Leeuwen Advocaten wijzigt naam in Holla Advocaten

Delen:

Holla Poelman Van Leeuwen Advocaten NV gaat vanaf 19 april 2010 door het leven als Holla Advocaten. Een korte, maar herkenbare naam. De nieuwe naam en het gezicht zijn een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de advocatuur en bij Holla Advocaten. Cliënten willen niet alleen een advocaat, maar ook een adviseur die verder kijkt dan de juridische kant van de zaak, die weet wat er speelt in hun bedrijf en markt en begrijpt waar zij behoefte aan hebben.

Eén kantoor

Mr. Maarten Letschert, bestuursvoorzitter van Holla Advocaten: “We hebben drie vestigingen, maar we zijn één kantoor. Dat willen we ook uitdragen. Dat is ook een van de redenen dat we onze naam hebben aangepast. De oude naam was samengesteld uit namen van de oprichters. Die zijn geen van allen nog actief aan kantoor verbonden en bovendien werden we in de wandelgangen al vaak ‘Holla’ genoemd. We hebben een lange traditie en een goede en degelijke reputatie dus wilden ook weer geen compleet nieuwe naam.”

Hoogst Persoonlijk

Het roer wordt niet radicaal omgegooid, maar Holla Advocaten concentreert zich meer dan ooit op datgene waar ze al meer dan 100 jaar goed in zijn: de persoonlijke aanpak. De buitenkant ziet er anders uit, maar de kracht aan de binnenkant van het advocatenkantoor zit nog steeds in de mensen. Maarten Letschert: “Als Holla zijn we nog beter in staat onze dienstverlening helder te presenteren en uit te stralen waar we voor staan. We zijn modern, toegankelijk, professioneel en betrokken. We nemen de zaken ‘Hoogt Persoonlijk’, zoals onze nieuwe pay-off vertelt. Met ‘Hoogst Persoonlijk’ geven we aan meer te zijn dan een advocatenkantoor. We geven ook advies en zien onszelf meer als partner dan enkel als probleemoplosser voor de cliënt.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven