Houthoff benoemt drie nieuwe partners

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Houthoff heeft per 1 juli 2019 Paul de Vries benoemd tot partner en Kyoko Tollenaar en Gerrit Oosterhuis benoemd tot associate partner.

Paul de Vries is als kandidaat-notaris werkzaam binnen de praktijkgroep Corporate/M&A. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames en andere strategische corporate transacties, zowel publiek als privaat. Hij is zeer ervaren in het adviseren over grensoverschrijdende herstructureringen, het opzetten van joint-ventures en complexe vennootschappelijke structuren en het adviseren over corporate governance. Hij adviseert aan grote, veelal internationale, ondernemingen, private-equity partijen en financiële instellingen. Paul publiceert en doceert regelmatig over ondernemingsrecht en corporate governance, en is in 2010 gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van ondernemingsrecht.

Kyoko Tollenaar is als kandidaat-notaris werkzaam in de praktijkgroep Corporate/M&A. Zij is gespecialiseerd in het brede ondernemingsrecht, waaronder nationale en grensoverschrijdende fusies, omzettingen en overnames, joint ventures en herstructureringen. Daarnaast is zij een expert op het gebied van corporate governance. Ze adviseert zowel nationale als internationale beursgenoteerde en niet beursgenoteerde ondernemingen, als ook private equity investeerders. Voorts is zij onderdeel van het Japan Team van Houthoff.

Gerrit Oosterhuis is werkzaam binnen de Competition, EU & IP sectie van Houthoff. Hij is gespecialiseerd in het Nederlandse en Europese mededingingsrecht. Hij heeft veel ervaring met meldingen van complexe transacties bij de mededingingsautoriteiten (ACM en de Europese Commissie) en de coördinatie daarvan in meerdere jurisdicties. Ook geeft hij advies over compliance bij complexe samenwerkingsvormen, joint ventures en distributiestelsels. Tenslotte staat hij ondernemingen bij in geval van onderzoeken naar kartels en misbruik van machtspositie. Gerrit geeft leiding aan de vestiging van Houthoff te Brussel.

Vindt er binnen uw kantoor een belangrijke verandering plaats, of gaat uw kantoor iets bijzonders of anderszins meldenswaardig doen? Mail ons op zakennieuws@mr-magazine.nl

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top