Houthoff benoemt vier partners

Delen:

Houthoff heeft per 1 januari 2020 Marloes Brans, Rick Cornelissen, Dolf de Jong en Thomas Stouten benoemd tot partner.

Marloes Brans - Houthoff
Marloes Brans

Marloes Brans (1978) is Head of Climate Change bij Houthoff en gespecialiseerd in het omgevingsrecht (milieurecht en ruimtelijk ordeningsrecht). Zij heeft ruime ervaring in het procederen en adviseren over complexe vergunning- en handhavingskwesties, grootschalige projectontwikkeling en Europese milieuwet- en regelgeving. Daarbij onderhandelt zij regelmatig met autoriteiten. Brans leidt daarnaast het Public Law team in M&A en transacties. Brans is Chair van de Practice Group Environmental van Lex Mundi, rechter-plaatsvervanger bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Midden-Nederland, lid van het bestuur van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten en lid van de Reflectieraad Staalkaarten Omgevingswet van de VNG.

Rick Cornelissen - Houthoff
Rick Cornelissen

Rick Cornelissen (1975) is werkzaam binnen de praktijkgroep Litigation & Arbitration en is gespecialiseerd in Competition Litigation (private enforcement of competition law) met een duidelijke focus op kartelschadeclaims. Daarnaast adviseert en procedeert hij over mededingingsrechtelijke en commerciële geschillen in civiele procedures. Cornelissen beschikt bovendien over uitgebreide ervaring in het adviseren, onderhandelen en procederen over commerciële contracten, in het bijzonder op het gebied van distributie, franchise, agentuur en e-commerce. Cornelissen doceert onder meer aan de Grotius Academie en hij publiceert en spreekt regelmatig over Competition Litigation op diverse (internationale) congressen en events.

Dolf de Jong - Houthoff
Dolf de Jong

Dolf de Jong (1983) is gespecialiseerd in goederenrecht, contractenrecht en notarieel recht. Hij adviseert cliënten bij projectontwikkeling, de aan- en verkoop van vastgoed, het aangaan van samenwerkingsverbanden, goederenrechtelijke structureringen, financiering van vastgoed en circulaire toepassingen in de bouw. De Jong werkt al zijn hele carrière bij Houthoff.

Thomas Schouten - Houthoff
Thomas Schouten

Thomas Stouten (1983) is gespecialiseerd in internationale arbitrages onder auspiciën van onder andere de ICC, LCIA, DIAC, UNCITRAL, ICSID, UNUM, NAI en gerechtelijke procedures, waaronder tenuitvoerleggings- en vernietigingsprocedures van arbitrale vonnissen. Hij heeft uitgebreide ervaring in complexe geschillen met vaak internationale aspecten. Vanwege zijn internationale praktijk is Stouten werkzaam geweest in de vestigingen van Houthoff in Londen en New York van waaruit hij meerdere internationale geschillen heeft gecoördineerd.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven