Houthoff Buruma benoemt 7 medewerkers tot counsel

Met ingang van 1 januari 2008 benoemt Houthoff Buruma 7 medewerkers tot counsel. Deze benoemingen bevestigen het hoge niveau waarop de jonge generatie binnen Houthoff Buruma de praktijk beoefent.

Sander Derksen is actief op het gebied van fusies en overnames waaronder nationale en internationale transacties, leveraged buy-outs, equity investments, joint ventures en strategische allianties.

Jan Willem Hoekzema is gespecialiseerd in corporate en commercial litigation, waaronder procedures bij de Hoge Raad. Hij richt zich met name op aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en toezichtregelgeving in de financiële sector.

Michael Klijnstra heeft zich gespecialiseerd op het gebied van vastgoedontwikkeling, ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht en overheidsaansprakelijkheid.

Klaas Meersma houdt zich bezig met bestuursrecht en het snijvlak van publiek- en privaatrecht. Ook houdt hij zich intensief bezig met de juridische aspecten van marktwerking in de zorg.

Angenita Pex heeft een brede corporate en finance praktijk, met een nadruk op publieke en private fusies en overnames (vaak cross-border), waaronder private equity transacties.

Corinne Schot adviseert bij internationale financieringstransacties zoals acquisitie-financiering, projectfinanciering, asset-financiering (cross-border leases) derivaten en PPS.

Philippe Stille is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en richt zich voorname-lijk op het opzetten en reorganiseren van (internationale) structuren, zekerheden en fusies en overnames.

Bron: Houthoff Buruma

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven