Verkiezing beste onafhankelijke jurist

Elk jaar kunnen juristen en advocaten vakgenoten nomineren voor de Dutch Independent Legal Award, de DILA. Ook dit jaar is de verkiezing voor ‘de beste onafhankelijke jurist of advocaat in Nederland’ gestart en worden er weer ‘Nieuwe Meesters’ gezocht.

Delen:

Jaarlijkse verkiezing beste onafhankelijke jurist of advocaat gestart DILA 2021

Voor topkantoren is er de Legal 500 en de Chambers. Voor zelfstandige juristen in de Nederlandse markt heb je de DILA, een jaarlijkse verkiezing waarbij vakgenoten en opdrachtgevers de beste onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt nomineren. Deze professionals onderscheiden zich door hun nieuwe manier van werken, hun toegevoegde waarde voor hun cliënten of omdat ze op een andere manier excelleren in hun vak.

Nieuw Meesterschap

Nieuw Meesterschap is het thema waarop de DILA-kandidaten worden beoordeeld.
Uit de genomineerden kiest een jury van managing partners en legal managers elk jaar een winnaar. De juryleden worden daarbij geadviseerd door vakgenoten die hun stem uitbrengen om hun voorkeurskandidaat te steunen.

Jury

Vorig jaar werd de onafhankelijk jurist en betaaldienstverlening-expert Karin Kleerebezem als winnaar van de Dutch Independent Legal Award 2019-2020 aangewezen, door juryleden Geert Potjewijd, Frederieke Leeflang, Dries Lagerberg en Klaas Evelein.

Dit jaar bestaat de jury uit Allen & Overy-managing partner Brechje van der Velden (voorzitter), de general counsels Yu Lian de Bakker (PVH Europe) en Vroukje van Oosten Slingeland (ING) en deputy general counsel Douwe Groenevelt (ASML).

Er kan genomineerd worden tot 1 maart 2021, 13:00 uur, via dutchindependentlegalaward.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven