Personalia

José Jochemsen-Vernooij naar Hekkelman advocaten en notarissen

José Jochemsen–Vernooij

José Jochemsen-Vernooij stapt per 1 mei over van Dirkzwager in Arnhem naar Hekkelman advocaten en notarissen in Nijmegen en wordt daar Advocaat Overheid & Vastgoed – Agrarisch.

José Jochemsen-Vernooij heeft zich gespecialiseerd in uiteenlopende juridische (civiele) vraagstukken die zich binnen de agrarische sector voordoen. Denk hierbij aan bedrijfsverplaatsingen, bodemverontreiniging en asbestdaken, bouwrecht, pachtrecht, productaansprakelijkheid, productierechten en dierenwelzijn.

José is opgegroeid op een varkensbedrijf en is vanaf een jonge leeftijd betrokken bij (ondernemen in) de agrarische sector. De specialistische kennis van José in combinatie met haar sectorkennis is een mooie aanvulling op het bestaande team van agrarisch specialisten. “Binnen de agrarisch sector wil ik mij graag verder profileren door mijn kennis en kunde breed in te zetten binnen mijn eigen netwerk en bij de cliënten van Hekkelman.”

Met veel energie en ambitie zet José haar carrière bij Hekkelman voort. “In de agrarische sector staat Hekkelman bekend als hét advocatenkantoor, dit maakte dat ik niet lang hoefde na te denken over deze kans.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures