Juridate? 1 april !(?)

Delen:

Niets ergers om als journalist in een 1 aprilgrap te trappen. Anderzijds, een opvallend nieuwtje, wat voor flauwekul het ook, te missen is ook niet alles. Dus wat te doen als je enkele dagen voor de fatale datum wordt geconfronteerd met een bericht waarin de nakende onthulling van een datingsite gericht op juristen wordt aangekondigd. En ook nog eens onderbouwd met onderzoek waaruit blijkt dat relaties tussen juristen en niet-juristen extra onder spanning zouden staan omdat de niet-jurist niet zou begrijpen waarom de wel-jurist zo hard moet werken en meer van dat soort onzin.

Enfin, mocht het allemaal kloppen, dan hebben wij het hierbij gemeld. Mocht het niet kloppen dan had ik u al gewaarschuwd dat het een 1 aprilgrap was. (Of had moeten zijn) Better safe dan sorry.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven