Waarom kennispartners?

De tijd dat kranten en tijdschriften dachten dat hun informatie de enige soort was die relevant was voor hun lezers, ligt alweer enige tijd achter ons. Gaandeweg is er bij redacties en uitgeverijen het inzicht ontstaan dat ook andere partijen over relevante informatie beschikken voor hun lezers en abonnees. Een ontwikkeling die mede is gefaciliteerd door de toenemende toepassingen in online uitgeven.

Belangrijke aanvulling op redactie

Toch blijft het van belang dat altijd duidelijk is wie de afzender van de informatie is. Speciaal met het oog daarop heeft Mr. het begrip Kennispartner in het leven geroepen. Dit zijn organisaties die zich met hun producten of diensten richten op de lezers van Mr. Hun doelstelling is niet alleen het vergroten van hun naamsbekendheid, maar zeker ook het overbrengen van hun specifieke kennis die voor het dagelijks werk van de bezoekers van Mr.-online van belang is. Elke kennispartner krijgt een eigen als zodanig herkenbare pagina. Mr. partnert graag met deze organisaties omdat hun informatie een belangrijke aanvulling is op het nieuws, blogs, fotoreportages en alle andere rubrieken die Mr. dagelijks biedt.

Tool-partners en sectorpartners

Mr. kent twee soorten kennispartners: de zogenoemde ‘tool’-partners en de ‘sector’-partners:

  • Tool-partners verzorgen het gereedschap van de Mr.-lezers. Met behulp van deze tools kunnen deze juristen hun werk beter doen. De komende tijd zal een onderverdeling worden gemaakt in verschillende categorieën tools. Te denken valt aan legal tech, werving en selectie, consultancy, IT (security), training en opleiding, kantoorinrichting en facility management.
  • De sector-partnerships zijn bedoeld voor (grotere) advocatenkantoren. Zij krijgen (exclusief!) per sector de mogelijkheid hun expertise onder de aandacht van hun doelgroepen te brengen. Te denken valt onder meer aan sectoren als banking & finance, intellectuele eigendom, corporate M&A, technologie, media en communicatie, arbeidsrecht, vastgoed, energie en infrastructuur.

Meer informatie over de mogelijkheden van partnerships, klik hier

Recente vacatures

Recente vacatures