Mr. kennispartners

Ga direct naar de kennispartners

Waarom kennispartners?

De tijd dat kranten en tijdschriften dachten dat hun informatie de enige soort was die relevant was voor hun lezers, ligt alweer enige tijd achter ons. Gaandeweg is er bij redacties en uitgeverijen het inzicht ontstaan dat ook andere partijen over relevante informatie beschikken voor hun lezers en abonnees. Een ontwikkeling die mede is gefaciliteerd door de toenemende toepassingen in online uitgeven.

Belangrijke aanvulling op redactie

Toch blijft het van belang dat altijd duidelijk is wie de afzender van de informatie is. Speciaal met het oog daarop heeft Mr. het begrip Kennispartner in het leven geroepen. Dit zijn organisaties die zich met hun producten of diensten richten op de lezers van Mr. Hun doelstelling is niet alleen het vergroten van hun naamsbekendheid, maar zeker ook het overbrengen van hun specifieke kennis die voor het dagelijks werk van de bezoekers van Mr.-online van belang is. Elke kennispartner krijgt een eigen als zodanig herkenbare pagina.  Mr. partnert graag met deze organisaties omdat hun informatie een belangrijke aanvulling is op het nieuws, blogs, fotoreportages en alle andere rubrieken die Mr. dagelijks biedt.

Tool-partners en sectorpartners

Mr. kent twee soorten kennispartners: de zogenoemde ‘tool’-partners en de ‘sector’-partners:

  • Tool-partners verzorgen het gereedschap van de Mr.-lezers. Met behulp van deze tools kunnen deze juristen hun werk beter doen. De komende tijd zal een onderverdeling worden gemaakt in verschillende categorieën tools. Te denken valt aan legal tech, werving en selectie, consultancy, IT (security), training en opleiding, kantoorinrichting en facility management.
  • De sector-partnerships zijn bedoeld voor (grotere) advocatenkantoren. Zij krijgen (exclusief!) per sector de mogelijkheid hun expertise onder de aandacht van hun doelgroepen te brengen. Te denken valt onder meer aan sectoren als banking & finance, intellectuele eigendom, corporate M&A, technologie, media en communicatie, arbeidsrecht, vastgoed, energie en infrastructuur.

Meer informatie over de mogelijkheden van partnerships, klik hier

Onze kennispartners

OSR Juridische Opleidingen

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Ga naar partnerpagina

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Ga naar partnerpagina

NBG

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist. Kosteloos, of tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Ga naar partnerpagina

facily LAW

facily LAW

facily LAW, dé franchiseformule voor advocaten, juristen en mediators.
Wij faciliteren jouw rechtspraktijk.

Ga naar partnerpagina

Branch Out Legal

Branch Out verzorgt trainingen op het gebied van vaardigheden in het Engels voor juridische professionals. Branch Out werkt met het uitgangspunt dat “taal” niet op zichzelf staat; we gebruiken een specifieke taal in specifiek omstandigheden voor specifieke doeleinden.

Ga naar partnerpagina