Zakennieuws

KienhuisHoving opent ontmoetingsplek in Utrecht

Euclideslaan 251 Utrecht 2 (1)

Na het succes van de aanwezigheid van KienhuisHoving in The Gallery bij de Universiteit Twente, gaat dit Enschedese kantoor nu ook richting Universiteit Utrecht met het huren van een ruimte in een verzamelgebouw dichtbij de universiteit (Euclideslaan 251). Net als bij The Gallery wordt dit een ontmoetingsplek waarbij technologie en ondernemerschap elkaar ontmoeten.

KienhuisHoving richt zich hiermee op startende en groeiende ondernemingen die een link hebben met de universiteit. De ontmoetingsplek in Utrecht wordt hiermee ook een goede tweede thuisbasis en springplank voor de disciplines die het kantoor in huis heeft.

Vindt er binnen uw kantoor een belangrijke verandering plaats, of gaat uw kantoor iets bijzonders of anderszins meldenswaardig doen? Mail ons op zakennieuws@mr-magazine.nl

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures