Personalia

Kirstin van der Bruggen-Nijburg naar Ysquare

Kirstin van der Bruggen-Nijburg

Kirstin van der Bruggen-Nijburg (35) is per 1 juli 2019 begonnen als Advocaat | Partner bij Ysquare in Amsterdam. Tot die datum werkte zij als Director Legal bij Nouryon. Zij is gespecialiseerd in Arbitration & Litigation.

“Binnen Ysquare zal ik voortbouwen op mijn ervaring in de commerciële procespraktijk en mij in het bijzonder richten op arbitrage. Mijn carrière als advocaat begon bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar ik zo’n 12 jaar werkzaam was vanuit onder meer de kantoren Amsterdam en Singapore. Daar heb ik me voornamelijk beziggehouden met adviseren, procederen en arbitreren over commerciële geschillen op het gebied van contractenrecht, bouwprojecten en overnames. Na een tussenstop als Director Legal bij chemiebedrijf Nouryon keer ik met mijn overstap naar Ysquare terug naar de advocatuur. Ik zie het als een buitenkans om me vanaf het prille begin aan te mogen sluiten als partner en om samen met een team van enthousiaste en ervaren procesadvocaten vorm te gaan geven aan deze nieuwe dispute resolution boutique.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures