Van der Laan wint Mediation Award

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Eberhard van der Laan
Eberhard van der Laan (foto: Miranda Phernambucq)

Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam heeft de NMv Mediation Impact Award gewonnen. Leden van de Nederlandse Mediatorsvereniging NMv gaven aan hem de voorkeur boven minister Edith Schippers en rechter Judith Utermark die ook waren genomineerd voor prijs.

De Award is ingesteld ter gelegenheid van het derde lustrum van de NMv en is tijdens het Lustrumfestival op 13 juni uitgereikt door Jan Wolter Wabeke (lid van de Raad van Advies van de NMv). Van der Laan was als advocaat een van de grondleggers van mediation. Als burgemeester van Amsterdam liet hij honderden ambtenaren trainen in mediationvaardigheden. De Award is ontworpen door kunstenares Liesbeth Jimmink.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top