LEAN LAWYERS lanceert deeltijd-ww-tool voor aanvragen ‘corona-uitkering’

Delen:

ZN_200317_corona_Depositphotos_215155564_s-2019

Het aanvragen van werktijdverkorting blijkt voor veel organisaties erg lastig. Daarom heeft advocatenkantoor LEAN LAWYERS een tool gelanceerd die de aanvraag van de zogenaamde corona-uitkering een stuk makkelijker maakt.

Vele ondernemingen hebben werktijdverkorting aangevraagd, ook wel deeltijd-ww en corona-uitkering genoemd, een regeling waarmee bedrijven het aantal uren van personeel waar geen werk voor is tijdelijk kunnen terugbrengen. Dat personeel ontvangt dan voor de niet-gewerkte uren een uitkering. Met de tool die LEAN LAWYERS heeft gelanceerd, kunnen organisaties “snel en tegen een bijzonder scherpe prijs” een aanvraag indienen, aldus het kantoor. Naam van de tool: LEAN Deeltijd-WW Tool.

Veel aanvragen worden afgewezen omdat ze niet aan de voorwaarden voldoen. Ook staan veel aanvragen in de wachtrij of worden ze nog behandeld. “Van belang bij de aanvraag van de ‘corona-uitkering’ is met name de onderbouwing voor de aanvraag”, vertelt het kantoor. “Om te voorzien in de goede, spoedige aanvraag en vervolgens de afhandeling van deze uitkering heeft LEAN LAWYERS deze deeltijd-ww-tool voor werkgevers gelanceerd.”

Tegen een op een staffel-gebaseerde – lage – vaste prijs kan een werkgever de aanvraag aanbieden aan de arbeidsrechtspecialisten bij dit kantoor en zal – mits compleet – de aanvraag normaal gesproken binnen één werkdag ingediend worden. Leidt de aanvraag niet tot de gewenste vergunning? Dan hoeft er niet te worden betaald.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven