Legal women of the year gaan aan Zuidas voorbij

Meerdere advocaten van Zuidas-kantoren waren genomineerd om Legal Woman of the year of om Upcoming Talent te worden. De prijzen gingen echter naar een Haags strafrechtkantoor waar twee advocaten werken en naar een eenpitter.

Delen:

29 nov foto LW
Liza Dehzad (l) en Natacha Harlequin. Foto: Robin Griffin.

Legal Woman van 2019 is Natacha Harlequin (1973). Zij is als strafrechtadvocaat verbonden aan Taekema Harlequin Advocaten (Den Haag). Harlequins sterke kanten, volgens de jury: zij weet in de media het strafrecht goed uit te leggen; ze zit regelmatig bij de talkshows M en De Wereld Draait Door. Daar vertelt ze dan dat ze in rechtbanken geregeld als de tolk wordt aangezien. Ook maakt zij zich hard voor diversiteit en treedt ze op tegen racisme. Harlequin heeft een flink aantal bekende verdachten in grote zaken bijgestaan. In mei won ze de Debatprijs Cicero 2019. Andere genomineerden voor de Legal Woman Award kwamen van Stibbe, Dentons Boekel, HVG Law, Nysingh, Houthoff, Van Doorne en Koster Maat & Van den Bos.

Upcoming Talent

Upcoming Talent is Liza Dehzad, eigenaar (sinds 2016) van letselschadebureau Judica. Zij was onder andere genomineerd omdat zij in staat is alles in makkelijke taal uit te leggen (ook in het Russisch, Farsi, Engels), zodat alles goed begrijpelijk is voor een ieder. Zij biedt zelfs aan haar cliënten de mogelijkheid om elke werkdag tot 21.00 uur in de avond te bellen of Whatsapp-bericht te sturen, zodat zij niet onnodig zorgen hoeven te maken tot de volgende dag. Liza Dehzad moest het opnemen tegen advocaten van Veritas, Dentons Boekel, Stibbe en Allen & Overy.

De prijzen worden uitgereikt door de Stichting Legal Women.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven