Letselschadebureau JBL&G opent vierde vestiging

Naast Amsterdam, Groningen en Deventer opent Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht ook in Rotterdam een kantoor. JBL&G-directeur Steffy Roos du Maine: "We vinden het belangrijk om dichtbij onze cliënten te zitten. Na Amsterdam, Groningen en Deventer was het daarom een logische stap om meer af te dalen naar het zuiden."

Delen:

Letselschadebureau JBL&G opent vierde vestiging
Beeld: Depositphoto's

JBL&G werd in 2011 opgericht in Assen. Drie jaar later verhuisde het hoofdkantoor naar Amsterdam. In januari 2019 opende JBL&G Noord in Groningen en in april 2019 volgde JBL&G Oost in Deventer. Het letselschadebureau haalde onder meer het landelijke nieuws met een letselschadezaak waarin de aansprakelijkheid is erkend door de verzekeraar voor het letsel dat een 78-jarige gast van een vakantiepark opliep door eikprocessierupsen.

Dichtbij cliënten

Steffy Roos de Maine (foto Eliza Zarah)
Steffy Roos du Maine (foto: Eliza Zarah)

Voor de nieuwe vestiging zoekt JBL&G een ervaren letselschadejurist, die ook teamleider wordt en de directie zal helpen de organisatie in de regio op de kaart te zetten, en daarnaast een letselschadejurist en een juridisch medewerker. Hoe groot het Rotterdamse team wordt is volgens Du Maine afhankelijk van de kandidaten die zich melden. “We gaan voor kwaliteit over kwantiteit, dus we zullen alleen mensen aannemen van wie we denken dat ze goed bij ons team en de kernwaarden van JBL&G passen.”

Creatief in crisistijd

Dat JBL&G juist in deze periode, waarin veel bedrijven worstelen met de gevolgen van de coronacrisis, een nieuwe vestiging opent is bijzonder. Du Maine: “Als ik iets over ons bedrijf heb geleerd in de afgelopen jaren van ondernemerschap, dan is het dat we heel creatief worden van een crisis. Dan ontstaan de mooiste ideeën en plannen, zo ook dit nieuwe kantoor! En het scheelt natuurlijk ook dat we niet echt zijn getroffen door de pandemie. In de eerste weken vonden er misschien wat minder ongelukken plaats, maar andere letselschadezaken gingen gewoon door. En inmiddels melden zich alweer meer nieuwe cliënten dan vóór de lockdown.”

Succesvol

Du Maine, die zelf geen jurist is maar Internationale betrekkingen studeerde in Groningen, Amsterdam en Parijs, is ook directeur van het Medisch Advies Bureau in Amsterdam. Op haar website schoolofsamkalpa.com schrijft zij: “Ik liet mijn bedrijf JBL&G in een paar jaar tijd onwijs groeien: het begon zo’n 6 jaar geleden met 5 freelancers. Inmiddels tellen JBL&G en MAB zo’n 50 medewerkers. Voor m’n 30e draaide mijn bedrijf al een miljoenenomzet en ik werd genomineerd voor/genoemd in de: FD Gazellen, Viva 400 en The Next Women 100.”

Coach en auteur

Du Maine is ook business coach voor andere ondernemers en treedt regelmatig op als spreker, onder meer over ondernemerschap en welzijn op de werkplek. Ze is auteur van het boek ‘Van outsider tot Oud-Zuider’, “een tongue in cheek handboek voor iedereen die de status- en geldladder wil beklimmen”. Daarnaast bestiert ze de blogsite ‘Business & Bubbles’ over werk, carrière, geluk en gezondheid. Als ‘party girl’ van Jort Kelder deed ze verslag van exclusieve feestjes in Amsterdam. Ook had ze een eigen boekwinkel in de hoofdstad: ‘Books & Bubbles’, maar die heeft enkele jaren geleden tot haar spijt zijn deuren moeten sluiten.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven