Leyla Bozkurt (Maverick Advocaten) werkt graag samen met kritische inschrijvers

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Overstap van de week is Leyla Bozkurt. Bozkurt begon 1 maart 2020 als counsel bij Maverick Advocaten in Amsterdam. Daarvoor werkte zij als senior medewerker bij AKD Rotterdam en Brussel. Bozkurt is gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht.

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Wat heeft u met pijn in uw hart bij AKD achtergelaten?
Stip op 1 mijn leuke collega’s. Zowel in Brussel als in Rotterdam heb ik altijd leuke kamergenoten gehad die – voor juristen – behoorlijk wat humor hadden.

Hoe zijn de eerste dagen bij Maverick Advocaten bevallen, wat heeft u zoal gedaan?
Heel goed! Mijn komst was zo goed voorbereid dat ik meteen meedraai met de lopende zaken en heb kunnen genieten van de gezellige drukke lunchmomenten. Het voelde direct alsof ik er al jaren rondloop.

Waarom bent u overgestapt?
Martijn en Diederik zien dezelfde kansen als ik voor cliënten met mijn (aanbestedingsrechtelijke) rol in het brede mededingingsrecht. Ik geloof heilig in teamwork en ik meen dat bij Maverick Advocaten gevonden te hebben. Bovendien krijg ik alle ruimte om binnen korte tijd in te groeien als partner. Dat is een ambitie die bij traditionele kantoren niet snel genoeg vervuld kan worden voor ongeduldige types als mijzelf.

Wat is het grotere doel dat u bij Maverick Advocaten wilt bereiken?
Een praktijk runnen waarbij we multidisciplinair en pro-actief / strategisch meedenken met cliënten. Dit, zodat problemen worden voorkomen en – als problemen zich manifesteren – we snel kunnen handelen.

Welke zaak is u tot nu toe het meeste bijgebleven?
Een aanbesteding waarbij ik van de Europese Commissie de vraag kreeg of ik per ongeluk enkele nullen te veel had getypt bij een geraamde opdrachtwaarde. Dat was niet het geval. Het was een heel bijzondere aanbesteding die we ‘standaard’ aanvlogen om het eenvoudig te houden. Ik geloof dat bij een juiste toepassing het aanbestedingsrecht veel mooie kansen biedt voor zowel aanbesteders als inschrijvers. Dit verklaart misschien ook waarom ik graag samenwerk met kritische inschrijvers.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top