Loyens & Loeff benoemt negen nieuwe partners

Delen:

191218_loyensloeff

Loyens & Loeff heeft Vilmar Feenstra, Freek Hilberdink, Imme Kam, Kim Koops, Mathilde Lattard, Louis Lutz, Dirk-Jan Maasland en Rick van der Velden tot partner benoemd per 1 januari 2020.

Daarnaast is per dezelfde datum ook Willem Bon herbenoemd tot partner, na een periode bij een Big Four-kantoor te hebben gewerkt. Met de benoeming van deze negen nieuwe partners focust Loyens & Loeff verder op haar groei en internationale integratie van law en tax.

Bram Linnartz, Managing Partner: “Allereerst feliciteer ik onze nieuwe partners van harte met hun benoeming! Hun collectieve ondernemerschap, hun energie om ons en elkaar voortdurend  te challengen en hun toewijding om onze klanten te helpen slagen in hun ambities, helpen ons kantoor vooruit. Dus we zijn erg trots om ze in onze partnergroep te kunnen verwelkomen. We willen uitzonderlijk talent alle kansen geven, ongeacht geslacht of achtergrond, en in dit opzicht is er ruimte voor verbetering. We gaan daarom onze inspanningen vergroten door maatregelen te implementeren die ervoor zorgen dat we onze ambitie van 30% vrouwelijke partners in 2025 gaan realiseren.”

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven