Lumen Lawyers breidt uit naar nieuwe setting in Amsterdam

Delen:

200106_ZN_Pand Apollolaan

Lumen Lawyers heeft Aldo Verbruggen als grondlegger bij Lumen Lawyers betrokken. Verbruggen beschikt over zeer ruime ervaring in het adviseren en procederen in (internationale) financieel-economische strafzaken. Zijn optreden is in onder andere de gidsen Who’s Who Legal, The Legal 500, Chambers gewaardeerd.

Daarnaast kondigt Lumen Lawyers aan dat Jasmijn Dorant zich bij Lumen Lawyers aansluit. Dorant voegt met haar komst specialistische ervaring in het ondernemingsstrafrecht toe aan het kantoor. Haar loopbaan speelt zich van meet af aan af in de top van de Nederlandse advocatuur.

Verbruggen en Dorant oefenen vanaf 1 januari 2020 hun praktijk uit vanuit de nieuwe vestiging van Lumen Lawyers aan de Apollolaan 151 te Amsterdam. Samen met hun legal assistent, Melissa Köhler-van der Hulst, sluiten zij zich aan bij het bestaande team, gevormd door Lars Møller, Dorien Roerink, Talat van Nispen en Chantal Jacobs.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven