Maatwerkoplossingen tegen vaste prijzen

Delen:

Juridische dienstverlening blijft ondoorzichtig voor veel cliënten, stelt Suzanne Knottnerus van blended.law. “Daardoor ontstaat bij veel cliënten het gevoel dat ze niet in control zijn en dat de juridische dienstverlening te duur is. Onze oplossing is een platform met maatwerkoplossingen tegen vaste prijzen.”

“Na meer dan 15 jaar ervaring met de zakelijke juridische dienstverlening, wilden we iets anders, iets nieuws, iets dat beter werkt voor cliënten,” vult Jaap Stikkelbroeck aan. “Als beroepsgroep kunnen we nog zo ontzettend veel innoveren en verbeteren aan de manier waarop we onze dienstenverlening inrichten. Wij denken dat er een enorme vraag is naar goede juridische producten voor vaste prijzen.”

Wat blended.law uniek maakt, is dat specialisten op het platform maatwerkoplossingen kunnen aanbieden in de vorm van een juridische product. Een juridisch product is dus in feite een afgebakend adviestraject met een van tevoren bepaald resultaat tegen een vaste prijs. Op de website staan de producten van de specialisten. Cliënten kunnen de verschillende producten selecteren, filteren en met elkaar vergelijken. Zo krijgen ze een beter beeld van welke oplossingen er bestaan, hoe en wanneer ze die kunnen inzetten, wat de kosten daarvan zijn en wat ze ervoor terugkrijgen. Cliënten kiezen dus zelf de oplossing en de specialist die het beste bij ze past en kunnen vervolgens rechtstreeks schakelen met die specialist in de blended.law-portal. Door middel van een chat kan de cliënt gelijk vragen stellen aan de specialist of een offerte opvragen. Ook kunnen de cliënt en de specialist veilig documenten uitwisselen in de portal. Zodra de cliënt de offerte heeft geaccepteerd kan de specialist aan de slag en de afgesproken oplossing leveren.

Het platform richt zich in eerste instantie op de zakelijke markt met juridische oplossingen voor mkb-ondernemers. Dus geen standaard juridische documenten, maar juist een door een specialist op maat gemaakt advies voor het specifieke juridische probleem van die ondernemer. Op blended.law vind je producten zoals het oprichten van een bv, een volledige ontslagprocedure bij het UWV, een bedrijfsovername, een mediationtraject en het laten leggen van conservatoir beslag.

Jesse Bakker: “Onze missie? Over 15 jaar moeten klanten al hun juridische problemen zelf kunnen oplossen. Natuurlijk nog steeds met behulp van juridisch specialisten, maar dan zijn ze zelf in control en kunnen ze zelf beslissen welke juridische maatregelen ze nemen, omdat ze weten wat het kost en wat ze ervoor kunnen verwachten.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven