Marxman Advocaten participeert in Legal Tech onderneming Young Law

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
ZN_190919_Young Law

Het advocatenkantoor Marxman Advocaten participeert in Legal Tech onderneming Young Law. Samen met de oprichters Arthur Röell en Noah Graves gaan ze voor een volgende fase van de startup.

Marxman Advocaten wil met deze participatie het belang van de ontwikkeling van Legal Tech onderstrepen en de toegankelijkheid van betaalbare juridische documenten voor kleine (startende) ondernemingen en zzp’ers bevorderen.

Bas Besseling is enthousiast over Young Law: “In een wereld waar Legal Tech steeds belangrijker wordt, is Young Law een van de toonaangevende Legal Tech-ondernemingen in de juridische dienstverlening. Met de online juridische documenten kan een breed scala aan kleine (startende) ondernemers en zzp’ers worden bediend. Door de samenwerking met de advocaten van Marxman Advocaten wordt de kwaliteit van de documenten gewaarborgd, maar betaalt de ondernemer hiervoor niet de hoofdprijs.”

Marxman Advocaten rekent veel innovatieve ondernemingen tot haar relatiekring. Binnen de sector juridische dienstverlening is Marxman Advocaten zelf innovatief, toonaangevend en steeds op zoek naar effectieve oplossingen voor haar klanten. Zo ontwikkelde Marxman Advocaten in 2017 de Privacyscan, een online tool waarmee klanten inzicht krijgen waar de organisatie AVG-technisch staat en waar eventueel verbetering noodzakelijk is. Het adviesrapport van de Privacyscan kan vervolgens als basis dienen bij het opstellen van de relevante AVG-documentatie.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top