Master Legal Management op YouTube: waarom zou je je aan de regels houden

De master Legal Management (Hogeschool van Amsterdam) gaat haar kennis delen met vakgenoten. Wie op de hoogte wil blijven van juridische innovaties, risicomanagement, ethische dilemma’s, Legal Tech en Legal Design, kan zich abonneren op het net gelanceerde YouTube-kanaal.

Delen:

Master Legal Management op YouTube: waarom zou je je aan de regels houden - Mr. online
Rachel Rietveld tijdens haar masterclass

Op het YouTube-kanaal komen ‘prikkelende vragen’ aan bod die verdiepend en relevant kunnen zijn voor iedereen die zich bezighoudt of geïnteresseerd is in Legal Management. Dat zegt opleidingsmanager Shagoia Mafi. In verschillende formats brengen ‘inspirerende sprekers de laatste innovaties en inzichten tot leven’.

Big data

Zo vertelt Rachel Rietveld in haar masterclass van negen minuten over ‘Waarom je je niet aan de regels moet houden’. In een andere masterclass gaat zij in op artificial intelligence. Gerdo Kuiper heeft twee masterclasses op het YouTube-kanaal staan (hoe rechtvaardig zijn beslisbomen en hoe rechtvaardig zijn big data) en Laurens Braaksma gaat in op de vraag of een jurist ook een jurist als cliënt nodig en of werken met data je een betere jurist maakt. Via het kanaal zijn ook enkele podcasts te beluisteren.

Deeltijdmaster

Het Youtube-kanaal is een onderdeel van de master Legal Management van de Hogeschool van Amsterdam. Legal Management is een tweejarige praktijkgerichte deeltijdmaster, dat haar studenten ziet als ‘de schakel tussen legal en business’. Ze leren organisatie en inrichting van juridische diensten en processen te verbeteren en te innoveren. Dit doen ze onder meer door de inzet van Legal Tech en Legal Design.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven