Mediation in strafzaken genomineerd voor prijs

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Beeld: Peter Lomas/Pixabay

Het project Mediation in Strafzaken is door European Commission for the Efficiency of Justice (CEPEJ) uitgekozen als een van de vier finalisten voor de Crystal Scales of Justice Prize.

De prijs is in 2005 in het leven geroepen en wordt toegekend aan innovatieve en efficiënte praktijken in het functioneren van de rechtspraak, juridische procedures en de organisatie van de gerechten. Met deze prijs worden dergelijke praktijken ook gepromoot. Alleen projecten die al zijn geïmplementeerd en die ook in andere jurisdicties zouden kunnen worden gebruikt, komen in aanmerking voor de prijs.

De winnaar wordt 25 oktober in Oslo bekend gemaakt. Dat is ook de Europese Dag voor de rechtspraak. Eerdere prijswinnaars staan op de website van de European Commission for the Efficiency of Justice.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top