Minerva Advocaten Rotterdam van start

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Minerva Advocaten

Per 1 juni 2019 is de Rotterdamse balie een nieuw kantoor rijker. In Minerva Advocaten verenigen Marcel van den Ende, Hein Kernkamp en Jack Leeman hun krachten.

De overstap van Leeman Verheijden Huntjens advocaten naar het nieuw opgerichte Minerva Advocaten is ingegeven door de door hen gedeelde wens om een nieuwe organisatie op te zetten, die hen in staat stelt om zich te concentreren op datgene waar het volgens hen in de kern om draait in de advocatuur en waar zij plezier in hebben. Uiteindelijk gaat het om het ontzorgen van de cliënt en het bieden van oplossingen voor lastige kwesties. “Wij vonden het tijd om een nieuwe organisatie op te zetten, die precies dat biedt,” aldus Jack Leeman. Onder het motto ‘Uw probleem, onze zorg’ worden de cliënten als vanouds bediend op het gebied van ondernemingsrecht, het brede civiele recht, inclusief transport, haven en handel.

De eerste reacties op het concept zijn ronduit positief te noemen, zowel die van relaties als binnen de balie. De verwachting is dan ook dat zich de komende tijd nog enige advocaten zullen aansluiten bij Minerva Advocaten. Jack Leeman: “We hebben niet de ambitie om heel groot te worden, maar voor een paar advocaten erbij is zeker ruimte.”

Vindt er binnen uw kantoor een belangrijke verandering plaats, of gaat uw kantoor iets bijzonders of anderszins meldenswaardig doen? Mail ons op zakennieuws@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top