Mr.-special ‘Toegang tot het recht’ uitgereikt aan Teeven

Delen:

Gerbrandy13-chrisvanhoutsStaatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie heeft de speciale uitgave van Mr. ‘Toegang tot het recht’ in ontvangst genomen. De overhandiging vond plaats tijdens het Gerbrandydebat dat gisteren werd georganiseerd door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Doel van de special is een beter beeld te geven van de sociale advocatuur en de gevolgen van de komende bezuinigingen op onder meer de gefinancierde rechtsbijstand en de verhoging van de griffierechten.

Hiervoor werden voor Mr. gebruikelijke rubrieken ingezet als ‘Ik en mijn cliënt’ en ‘Muraal’, maar ook bevat de special interviews met bijvoorbeeld staatssecretaris Teeven, reportages zoals één over de verschillende soorten advocaten die actief zijn binnen de gesubsidieerde rechtsbijstand en ten slotte columns van onder meer de Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer.

De speciale uitgave komt tot stand met steun van onder meer de Nederlandse Orde van Advocaten en een aantal individuele advocatenkantoren. In een oplage van 10.000 wordt het nummer verspreid onder personen en instanties die direct of indirect betrokken zijn bij de komende behandeling van de Justitiebegroting begin deze maand.

Belangstellenden kunnen een gratis nummer aanvragen via special@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven