Mr.-special ‘Toegang tot het recht’ uitgereikt aan Teeven

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Gerbrandy13-chrisvanhoutsStaatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie heeft de speciale uitgave van Mr. ‘Toegang tot het recht’ in ontvangst genomen. De overhandiging vond plaats tijdens het Gerbrandydebat dat gisteren werd georganiseerd door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Doel van de special is een beter beeld te geven van de sociale advocatuur en de gevolgen van de komende bezuinigingen op onder meer de gefinancierde rechtsbijstand en de verhoging van de griffierechten.

Hiervoor werden voor Mr. gebruikelijke rubrieken ingezet als ‘Ik en mijn cliënt’ en ‘Muraal’, maar ook bevat de special interviews met bijvoorbeeld staatssecretaris Teeven, reportages zoals één over de verschillende soorten advocaten die actief zijn binnen de gesubsidieerde rechtsbijstand en ten slotte columns van onder meer de Nationale Ombudsman Alex Brenninkmeijer.

De speciale uitgave komt tot stand met steun van onder meer de Nederlandse Orde van Advocaten en een aantal individuele advocatenkantoren. In een oplage van 10.000 wordt het nummer verspreid onder personen en instanties die direct of indirect betrokken zijn bij de komende behandeling van de Justitiebegroting begin deze maand.

Belangstellenden kunnen een gratis nummer aanvragen via special@mr-magazine.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl