Netwerk voor zelfstandig werkende advocaten en kleine kantoren

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto depositphoto's

Zelfstandig werkende advocaten en kleine advocatenkantoren kunnen zich aansluiten bij het landelijke platform Netwerk voor Nederlandse Advocatuur (NNA). Door lid te worden van dit samenwerkingsverband van juridische specialisten kunnen advocaten zich op verschillende manieren laten ondersteunen. Op 17 september vinden de eerste informatiebijeenkomsten voor advocaten plaats.

Tegen 250 euro lidmaatschapsgeld per maand kunnen advocaten die zich bij het netwerk aansluiten via een online platform onderling juridische documenten delen, die NNA screent en periodiek actualiseert. Ook kunnen ze vakkennis en praktijkervaringen delen en online communiceren over bijvoorbeeld samenwerking bij opdrachten, tenders en acquisitie. NNA organiseert daarnaast jaarlijks een seminar over verschillende vakonderwerpen, waarvoor opleidingspunten kunnen worden behaald, en een seminar over communicatie- en marketingonderwerpen.

Marketingmiddelen

Leden kunnen via intranet ook gebruikmaken van door NNA ontwikkelde marketingmiddelen voor promotiedoeleinden, zoals brochures, mailings en advertenties. Tegen een gereduceerd tarief kunnen ze daarnaast diensten afnemen van aan het netwerk gelieerde partners, onder meer voor website-ontwikkeling en online vindbaarheid, online marketing, tekstschrijven en accountancy.

Latifa Barou (Inhouse Law Firm

Initiatiefnemers van NNA zijn advocaat Latifa Barou van Inhouse Lawfirm uit Utrecht en Marten Faber van Bens Marketing & Formulebeheer uit Leeuwarden, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van collectieve concepten voor verschillende branchegroepen.

Lagere tarieven

Particulieren en ondernemers kunnen het landelijke juristennetwerk inschakelen voor expertise op het gebied van verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeids- en ondernemingsrecht, huur- en vastgoedrecht en bestuurs- en personen- en familierecht. Omdat klanten niet geconfronteerd worden met de overheadkosten van de grotere kantoren, zijn lagere tarieven mogelijk, aldus de initiatiefnemers. Faber: “Door de collectiviteit kunnen wij een hoogwaardige ondersteuning aanbieden bij diverse onderwerpen voor een fractie van de kosten die je als ondernemer anders zelf moet maken. Door de samenwerking met Latifa combineren wij de vakkennis uit de advocatuur met onze expertise. Daarmee is NNA netwerk een interessante oplossing voor advocatenkantoren die meer aandacht willen geven aan bepaalde ondernemersthema’s.”

Meer informatie over NNA is te vinden op www.zullenwesamenwerken.nl en www.nna.nu.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top