Neyah van der Aa (A&O) wint Europe Rising Stars Award categorie ‘Witteboordencriminaliteit’

Delen:

Neyah_KIM07684

Neyah van der Aa van Allen & Overy heeft een Europe Rising Stars Award gewonnen in de categorie ‘Witteboordencriminaliteit’.

De Europe Rising Stars Awards worden uitgereikt aan veelbelovende advocaten, verdeeld over twintig praktijkgebieden en negentien Europese landen, die op 1 november 2019 jonger zijn dan veertig jaar. De uitslag van de Europe Euromoney Awards is gebaseerd op gegevens die verzameld zijn uit Euromoney-directories zoals IFLR1000, Expert Guides, Benchmark Litigation, World Tax en IP Stars en bestaat uit een peer review en interviews met cliënten.

Neyah is een senior associate in de Litigation-praktijk in Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in strafrecht en financieel toezicht, met een focus op procedures in het ondernemingsstrafrecht, fraude, interne onderzoeken en compliance-advies. In 2015 werd Neyah gedetacheerd bij het kantoor van A&O in New York waar hij zich voornamelijk bezighield met onderzoeken van Amerikaanse financiële toezichthouders, daarmee samenhangende civiel- en strafrechtelijke procedures en advisering op het gebied van internationale sancties.

Hendrik Jan Biemond, partner Litigation bij A&O Amsterdam: “Dankzij zijn scherpe observaties, zijn analytisch vermogen en zijn financieel strafrecht expertise is Neyah een onmisbare advocaat voor onze praktijkgroep. Neyah gaat door het vuur voor zijn cliënten en we zijn er trots op dat hij deze award heeft ontvangen.”

Naast Neyah ontvingen vier advocaten van andere Europese A&O-kantoren een award: Peter Crossan en Rafi Allos (Londen), Petra Myšáková (Tsjechië) en Poliana Naum (Roemenië).

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven